Mi lehet a probléma (fura folyás)?
Figyelt kérdés
Fura folyásom van, sűrű, fehér, szokatlanul sok és olyan krémes az egész. Semmi egyéb tünet nincs, nincs viszketés, és nem is büdös, sőt kifejezetten kellemes tejsavas szaga van (igen megszagoltam, lehet röhögni :)) Mi lehet a probléma? 1-1,5 hete ilyen kb. 29-én kezdődött a ciklusom ami 28-29 napos szokott lenni, mondjuk elég kevés vér volt, de volt rendes vérzésem 2-3 napig. Utolsó védekezés nélküli szex november elején volt.
Nőgyógyászt természetesen nem kell tanácsolni, de csak jövő hét végére van időpontom és kezdek rohadt ideges lenni.
2011. dec. 18. 11:43
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy peteérésed van? Nekem akkor szokott ilyen lenni, mindig felerősödik nálam arra a pár napra!
2/6 A kérdező kommentje:
1,5 hete folyamatosan peteérésem lenne? amúgy meg peteéréskor átlátszó a folyás, nem ilyen...ez kb olyan, mintha testápoló lenne, csak krémesebb, nem darabos, vagy ilyesmi, teljesen sima, majdnem teljesen fehér, és krémes - ilyen még sosem volt :S
2011. dec. 18. 13:14
3/6 anonim válasza:
Próbáld meg a kamillás ülőfürdőt. Mint már írtad mész nőgyógyászhoz, de előbb semmiképp nem tudsz? Nekem peteéréskor volt néhányszor ilyen, és kamillás-teafaolajas irrigálást alkalmaztam, és elmúlt. Hátha segít, amíg orvos nem lát.
4/6 A kérdező kommentje:
nem tudok előbb menni, meg tulajdonképpen nincs panaszom, csak sok és szokatlan, mert nem volt még ilyen
2011. dec. 18. 18:15
5/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami fertőzés, csak eddig mondjuk lappangott?
6/6 A kérdező kommentje:
kezdődő gombásfertőzés :S kaptam kúpot
2011. dec. 26. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!