Behatoláskor csípő érzést éreztem, picit fájt, aztán mikor befejeztük még jobban el kezdett csípni. Egyébként nincs semmi probléma, nincs folyás, semmi. Mi ez?
Figyelt kérdés
2008. jún. 11. 11:50
1/4 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt ilyen, nem tudom mi ez de mi abbahagytuk annak a guminak a használatát és később tabit szedtem és így már nem volt semmi, szerintem nem bírtam azt a gumit, próbáljatok ki más fajtát vagy térj át tabira.
2/4 A kérdező kommentje:
Óvszert nem használunk, gyógyszert nem szedek (soha többet az életbe, úgy felkavarta a szervezetemet hogy három (!) évig nem jöttem rendbe). :(
Babaprojekten vagyunk most :)))))
Hirtelen allergiás lettem volna a páromra?
2008. jún. 12. 06:40
3/4 anonim válasza:
Egyszer volt vagy többször? Lehet hogy van egy kis gombád? Valamilyen seb? Borotválod?
4/4 anonim válasza:
Szia!az is lehet hogy gombad van.Mi is most vagyunk babaprojekten én 3évig szedtem fog.gatlot 2éve hagytam abba és nem állt be a menszezsezm még mindig sőt a hajam is nagyon hullott utana.Amiota nem hasznalunk gumit nekem is csip anélkül és kiderült h candidam van.De allitolag azota kikezeltem de még mindig csip néha:(neked mostmár minden ok a gyogyszer utan?kivancsi avgyok h mi segitett.Én félek h emiatt a hülye fog.gatlo miatt nem lehet gyerekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!