Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor mi van? Nyílik a...

Ilyenkor mi van? Nyílik a méhszáj? Folyás probléma.

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször előfordul, hogy sárgás-zöldes szagtalan darabos folyásom van. Kb. köröm nagyságúak. Nem sok és nem mindig. Aztán van, hogy vízszerű máskor pedig fehéres-sárgás krémes. (Bocsi a részletezésért.)

A doki utoljára 20 hetesen látott (nem fogadott és nem is érdekli semmi sem) lehet ez esetleg gomba? Canesten kúp megoldaná? Vagy esetleg nyílik a méhszáj?

Köszi a válaszokat előre is.

28 hetes kismama

2010. jún. 16. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem fogadott.Azonnal menj másik dokihoz.Bocs az off-ért a kérdésedre nem tudok válaszolni mert nekem még nem volt ilyen,de az hogy egy orvos ennyire érdektelen és felelőtlen legyen ez felháborító.Én a helyedben már holnap elmennék egy másik dokihoz!!!

21hkm

2010. jún. 16. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:

8 hete látott a doki, erről gondolom nem is tud, tehát nem is mondhat rá semmit.

Menj vissza. Ha nem hozzá, akkor máshoz. Ne barkácsolj magadon.

2010. jún. 16. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Semjmi esetre se kezeld magadat. keress másik dokit, vagy menj el az ügyeletre.

Nekem is van folyásom néha elég sok, nekem mindig is sárga volt, de nem zöld. A zöld egy fura szin nekem. Ha nem írtad volna a zöldet azt mondom normális, de a zöld fura. Menj egy másik dokihoz. èn megértelek, mert az én dokim is igen fura. Külföldön élek és itt a biztosítás 4 hetente fiezti a vizsgálatot, és volt hogy véreztem meg görcsöltem és elmentem extrán a doki meg megkérdezte hogy túl sokat idegeskedem hogy rohangálok hozzá? Mondtam hogy ja ha görcsölök meg vérzek az idegesít.

Aztán utoljára nem járt ultrahang a biztosítás szerint, de az összes ismerösöm azt mondta minden alaklommal csinál a dokija, nekem nem csinált nem tudtuk még 23 hetesen a nemét és mondta a párom neki hogy hát szerettük volna tudni a nemét, mire azt mondta "pech" nem azt hogy legközelebb vagy valami. Mondjuk hála isten nincs most bajom és remélem nem is lesz, de én is fosok mert dokit nem akarok cserélni, de ha a dokidat nem érdekli akkor mindenképpen nézesd meg magadat mással.

2010. jún. 16. 17:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A nem fogadottat arra értettem, hogy nincs fogadott dokim. Felkeresek egy másik orvost is, de azt majd sajnos csak hétfőn tudom megtenni, ezért kérdeztem mi lenne jó.

2010. jún. 16. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj el az ügyeletre.Ez semmiképpen sem jelent jót szerintem.Inkább menj feleslegesen mint hogy baj legyen.
2010. jún. 16. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak ijesztgetni, de nekem így távozott a nyákdugó. oké, hogy az távozhat hetekkel a szülés előtt is, de inkább mutasd meg magad!Jobb ha látnak és max pihenésre "ítélnek"!

Vigyázz magadra, jó egészséget és könnyű szülést kívánok

2010. jún. 16. 22:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Boldog babavárást/babázást mindenkinek!
2010. jún. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!