Hogy lehet egy gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi nőgyógyász?
Nem elég feszültség a vetkőzés, kitárulkozás egy fiatal gyereklánynak, még ráadásul egy férfi elött?
Én sose voltam férfinél, és nem is tudom, ha lenne választása egy gyereknek, akkor lenne olyan aki a ffi orvost válaszatná??
Hú, te aztán nagyon felnőtt vagy ettől!!!
Egyen-ketten ha ilyenek vagytok.
Majd akkor leszel felnőtt, ha empatikus készséged eléri azt a szintet, hogy megértsd az átlagos nagy többségben lévő fiatal lányok, tinik ebbéli "aggodalmait."
40.
Lehet, hogy te már nagyon "tapasztalt" vagy, de amikor először voltál, akkor is igy éreztél, nem volt szégyenérzeted?
6x voltam eddig, a petefészek-cisztáim miatt. Elsőre sem éreztem kellemetlennek. Becsuktam a szememet, próbáltam valami másra gondolni. Amikor szólt, hogy kész is van, meg is lepődtem, kb 1 percig tartott a vizsgálat. Mondjuk én nagyon utánaolvastam a dokinak, csak jó véleményt írtak róla. Mondjuk ha eleve nem szimpatikus a doki, akkor inkább kihagyom a vizsgálatot.. DE szerencsére nagyon jó fej dokit találtam :)
79%-os: te miért szólogatsz be mindenkinek? Neked talán van empatikus-készséged?:)) Ha lenne, akkor nem szólogatnál be. Elolvastam a 4 oldalnyi választ, és csak a te válaszaid voltak bicskanyitogatóak... Talán a saját házad táján kellene először söprögetned!
43. - 44.
Te Okoska!
senki nem mondta, hogy szégyenkezned kellene, csupán arról volt szó, hogy lehetne annyi empátia benned, hogy megértsd azokat a 12-16 éves tiniket, akik bizony nagyon szégyenlik magukat, főleg az első alkalommal!
Gondolom, hogy pl. az érettségi elött is fogsz izgulni, pedig senki sem veszi le a fejed, akárhogy is sikerül majd, sőt talán le sem hülyéznek ezért...
majd 15-20 év múlva nevetni fogsz esetleg az akkori izgalmadon...
Végül is egy felnőtt férfi nyúlkál egy tini lány nemi szervéhez.....Biztos közöttük is vannak pedofilok mint a papok közt.
Ha lesz lányom nem fogom engedni csak nőhöz.
Vajon a nőgyógyász a saját lányát is megvizsgálja?
Vagy beutalja egy kollégához?
47
"Vajon a nőgyógyász a saját lányát is megvizsgálja? "
Itt valahol olvastam, egy nőgyógyász lánya mondta, hogy azért az egy kicsit "morbid" lenne, mármint hogy az apja vizsgálja... Szóval valaki máshoz jár, akit lehet hogy a papa javasolt (vajon nő, vagy ffi?), lehet hogy nem.
Azért érdekes ez is hogy a "Hülyék vagytok, hiszen a ffi nőgyógyi az csak egy orvos, szó sincs arról, hogy mást is látna a nőkben" vélemények élharcosai, simán elfogadják és rendben lévőnek találják, hogy nem apuka elött terpeszt a lánya.... pedighát az csak egy orvos olyankor!! ..vagy talán mágsem igaz ez egészen?...
43.
Utána néztem és kedves "nem gyerekes" felnőttke, én azért nem találom olyan "bicskanyitogatónak" a 79%-os válaszait...
nézd át mégegyszer, szerintem.
Én is szégyellős voltam de ilyenkor eszembe jut mi lehetne ha nem vizsgáltatnám meg magam? a másik a férfiaknak nagy kezük van soknak hosszú ujja és nem nyomkod halálra hogy kitudjon tapintani, egy nő nőgyógyász egyszer ugy megvizsgált hogy spontán elvetéltem, csak mert kicsi volt a keze és dugta meg dugta befele nem érte végig azt amit ki kellett tapintania, nyomkodott döfködött a hasamat meg belül, fájt is. azon kívül elfelejtette hogy ő is nő, és milyen kellemetlen. sok férfi orvos kedvesebb, megértőbb, és óvatosabb, mint az a nő azóta se merek nőhöz menni.
még a párom is tudja nincsen mit szégyelni egy orvos előtt, hiába féltékeny még egy orvosra is. de tudja ha nem vizsgálnak meg és valami baj van később rosszabb lesz. sehol se élvezetből megy valaki orvoshoz, legyen az sima jáziorvos, vagy nőgyógyász. mindenütt vannak kellemetlenségek, pl vársz már 4 órája és a háziorvost elhívják vagy gyógyszerügynök jön mikor épp te jönnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!