Hogy lehet egy gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi nőgyógyász?
Nem elég feszültség a vetkőzés, kitárulkozás egy fiatal gyereklánynak, még ráadásul egy férfi elött?
Én sose voltam férfinél, és nem is tudom, ha lenne választása egy gyereknek, akkor lenne olyan aki a ffi orvost válaszatná??
20.
"Nem azért jó, vagy rossz egy orvos, mert férfi, és nem azért mert nő!"
Tökéletesen igazad van!
Éppen ezért a kérdezőnek is tökéletesen igaza van, hiszen a "gyereklánynak" éppen elég gond a meztelenkedés, miért növelnénk meg ezt még egy férfi elötti "kötelező" pucérkodással?
Hiszen: "Nem azért jó, vagy rossz egy orvos, mert férfi, és nem azért mert nő!" !!!!!
Hát akkor legyen Női doki!
Az orvos természetesen el tud vonatkoztatni attól, hogy ő most egy nemi szervet vizsgál, meg a meztelenségtől, ezért is orvos, más mentalitással rendelkezik, gondolom tanították is ezt neki.
De a páciens nem, ritka az, aki igen.
Namármost, van aki pontosan amiatt, mert nem tud elvonatkoztatni, inkább nőt választ, és van, akinek ugyanezen dolog miatt inkább egy férfi a szimpatikus, és a kevésbé feszélyező. Mint pl. nekem is. Nem arról van szó, hogy szégyellném magam nő előtt, se női orvos, se férfi orvos előtt nem szégyellem magam meztelenül, mert ők számomra orvosok, azonban a nemétől nem tudok elvonatkoztatni, így hát, feszélyezne, ha egy nő nyúlna hozzám ott. Nem szégyellném magam meztelenül előtte, csak zavarna a szituáció, hőgy miért egy nőnek engedem magam, ha férfinak is lehetne. Nem tudnám ezt elképzelni. Akkor igen, ha nem lenne tegyük fel férfi orvos, de ilyen nyilván nincsen, és mivel a választás lehetősége adott, így én a férfit választom.
Szerintem sem mindegyik orvos tud ettől elvonatkoztatni, hogy egy csinos, fiatal nő van előtte, hacsak nem valami nagy szomorúság, betegség miatt van nála az a nő, egy részük biztos örül, hogy a nő mellét tapogathatja, mégha közben koncentrál is arra, hogy milyen az állománya, talál-e nem odaillő dolgot, ill. a nemi szervét láthatja.
De engem nem zavar, hadd lelje örömét bennem, hiszen a féfiakhoz vonzódom, csak a vizsgálatot végezze el pontosan. Az már inkább zavarna, ha egy női orvossal élném át ugyanezt.
27.
Igen, de azért a nők többsége és a tinik 99%-a nem igy érez!
Többek között azért ez a fő oka annak is hogy ilyen kevesen járnak szűrésre...
Lehet, bizony. Na, de vannak női nőgyógyászok is, hozzájuk is elmehetnének a tinik.
Én az Örs vezér terére járok, jártam, és ott hetente egyszer szerdánként (de lehet, hogy többször is egy héten, nem tudom, de a szerda biztos), rendel nő nőgyógyász. Nála még várakozási idő sincs, hozzá senki nem vár, aki nőhöz szeretne menni, azonnal mehet. Mégis valamiért a férfiakat preferálják a felnőtt nők, jó részük, ebből is látszik.
De hogy a kérdés másik részére is válaszoljak, az tényleg fura, ha 14 éves kor alatt a gyereknőgyógyászaton férfi van! :O Ha lenne lányom, és ilyen pici lenne, és orvos kéne neki, én sem vinném még férfihez. Meg valószínű, én sem szívesen mentem volna még 12-13 évesen férfihez, pláne fiatalabb koromban.
27
Na de egy gyerek, illetve tini vizsgálatában talán mégsem kellene ennek igy lennie!
Én biztosan nem engednék ffi nőgyógyit a tini ambulanciára, vagy a gyerek nőgyógyászatra!
De furcsállom azokat a szülőket is, akik ezzel nem törődnek.
Én biztosan oda fogok figyelni, ha lányom lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!