Jó ötlet öngyilkosnak lenni mert utál és elutasít a másik nem?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még szűz, nagyon szégyellem, még csak barátnőm sem volt, úgy érzem hogy nem érek annyit mint egy másik ember, ronda vagyok és nem kellek senkinek, rám sem néznek a nők, már csak ezt az egy kiutat látom.2010. máj. 15. 12:31
31/34 redjani79 válasza:
Ne légy el keseredve,mert mindig van választásunk csak amikor az ember elkeseredik akkor a legegyszerűbb megoldást keressük ami nem mindig a legegyszerűbb ! 20 éves vagy és előtted van az élet! Neked is meg van a párod a világban sőt az országban is csak meg kell találni! Vannak terveid ,céljaid amit el tudsz érni az életben? amiért hajlandó vagy küzdeni????? gondold végig újra hogy mit szeretnél el érni az életben és küzdj érte teljes gőzzel és hidd el meg lesz az eredménye :) célokért érdemes élni! tudod nekem nincsenek céljaim se terveim de bár mikor lehetne barátnőm de még sincs mert nem akarom megkeseríteni az életét azzal hogy egy üres ember vagyok de hát én döntöttem így! ja és én 32 éves vagyok :) éld az életet
32/34 lorandkoma válasza:
Ja az öngyilkoság az egy jóötlet
33/34 lorandkoma válasza:
a leggyorsab és a legjob öngyilkoság ,hogy ha egy vonat elég ugorsz
34/34 anonim válasza:
Vallást félretéve én ugy tudom hogy aki öngyilkos lesz az a két dimenzió között marad azaz a mi dimesziónkban marad csak szellemként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!