Egyszerűen képtelen vagyok elviselni a családomat komolyan. Bármennyire küzdök ellene nem megy, ha megszólalnak már attól ideges leszek, valami ötlet a probléma kezelésére?
Figyelt kérdés
egyszerűen elegem van belőlük, nincs értelmes megnyilvánulások, lelkiismeret furdalásom van e miatt, h ezt érzem de nem tudok mit tenni...2011. máj. 24. 21:38
2/23 A kérdező kommentje:
22... egyébként az az igazság , hogy nem tudom elviselni az értelmetlen hozászolásokat, a mindent tudok, de rosszul, valamint a mindent tudni akarok beleszólásokat... nem tudom van e rajtam kívül valakinek ilyen gondja...
2011. máj. 24. 21:51
3/23 anonim válasza:
Egyszerű.22 évesen már semmi keresni valód a kérójukban,főleg ha férfi vagy.
Költözz el,vagy költözz össze egy csajjal.
4/23 anonim válasza:
Nem a kínos poénok vagy a kínosan leegyszerűsített politikai és hétköznapi nézeteikkel van gondod?
5/23 A kérdező kommentje:
de... én jogot tanulok, é s lehet, hogy ez miatt... de... egyébként nem velük élek
2011. máj. 25. 07:48
6/23 A kérdező kommentje:
én ezt nem nagyon tudtam megfogalmazni, de ugy ahogy az utolsó mondja :)
2011. máj. 25. 07:49
7/23 anonim válasza:
06:28 vagyok
Nekem 14-15 éves korom óta ez a bajom velük, inkább hallgatok, de ha lehet egyedül maradok inkább. :)
8/23 A kérdező kommentje:
hát megnyugtató hogy nem csak én vagyok vele így, de vmit muszáj lesz tenni, nem vagyok sűrűn otthon de... akkor is
2011. máj. 25. 16:29
9/23 anonim válasza:
15:06 vagyok
Legfőképp azért van mert jogot hallgatsz, így nagyobb rálátásod lett hirtelen a dolgokra, gondolj bele, régebben nem zavartak ilyen szinten. Mivel minél többet tud az ember, annál jobban rájön, hogy nem lehet olyan egysíkúan nézni mindent, mint ahogy az átlagember teszi.
:)
10/23 A kérdező kommentje:
totál igazad van amúgy, de ezt akinek eddig így elmondtam hülyének nézett :)
2011. máj. 25. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!