Van aki rajtam kívül így éli meg a mindennapokat? Valami jó tanács vagy ötlet ami bevált vagy ami segíthet?
Figyelt kérdés
Szociális fóbia miatt nem bírok elhelyezkedni sehol.
Nem tudom leküzdeni az emberiszonyt a gyógyszer sem segített.
2011. szept. 30. 15:34
1/8 A kérdező kommentje:
az előző munkahelyen is mindig rosszul voltam,mert mindent magamra vettem,hogy rólam beszélnek,kinevetnek,utálnak,hogy valami furcsa van rajtam hogy bámulnak...
2011. szept. 30. 15:41
2/8 anonim válasza:
jársz pszichiátriai kezelésre? mert a gyógyszer ebben az esetben elég kevés
3/8 anonim válasza:
le kéne tenni a kábítószereket... ez lenne az első lépés :) aztán kezdjél el sportolni keress új hobbit ilyenek... a tömeget kerüld el aztán kész, de attól még lehet ismerkedni bárhol... sok időd van azzal foglalkozni mit gondolnak rólad mások és ez így nemjó.
4/8 anonim válasza:
Én is ilyen problémával küzdök, 30 éves nő vagyok. Ha gondolod írj privit és beszélgethetünk. amúgy merre laksz?
5/8 anonim válasza:
Figyelj egy hónappal ez előtt én mindent magamra vettem, de rájöttem valamire, hála a női ismerőseimnek akik ilyeneket irtek ki: Csak az szidja a másikét aki nincs megelégedve a sajátjával. Szal: csak az szólja le a másikét akinek valami baja van saját magával is. És van az a bizonyos szó amit az után kell mondanod magadba amiután beszólnak neked, a hátad mögött és te mgehallod. Mi is ez a szó, jah megvan.....:::LESZ@ROM:::....
6/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem ugyan nem fóbiám volt, hanem depresszióm, amiből sikerült meggyógyulnom.
Hiszem, hogy minden pszichés problémánk egyetlen okra vezethető vissza, az elszigeteltségünkre. Kitől?
8/8 anonim válasza:
Mi a helyzet veled? Van valami változás? Sikerült megoldást találnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!