Ezaz önbizalom hiány minősíthetetlenné teszi az életemet (+suli) esetleg valakinek 1-2 jó tanács?
20 éves vagyok,most fogok elkezdeni egy tanfolyamot(fodrász)de már előre félek a társaságtól,hogy mi lesz az első benyomásuk rólam,állandóan ezen kattogok és nem tudom higgadtan kezelni a helyzetet,félek hogy én leszek a legbénább a szakmámban és tehetségem sincs az egészhez,pedig mindig is érdekelt a hajvágás/festés meg úgy az egész szakma maga :)
Lehet dokihoz kéne fordulnom?Már két és fél éve élek szorongásban,van 1-2 jobb napom,de ezt felváltja a hosszabb depresszió(főleg télen) és az annál rosszabb szorongás.
Olyan szinten kisebbségi kompexusom van,hogy az már minősítetetlenné teszi a mindennapjaimat,pedig sokan mondják,hogy nincs mire(persze kevés embernek mondom el,hogy ennyire komplexusos vagyok)bizonyítási vágyam van,de közben úgy érzem nem tudnék semmit sem elérni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!