Jó ötlet öngyilkosnak lenni mert utál és elutasít a másik nem?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még szűz, nagyon szégyellem, még csak barátnőm sem volt, úgy érzem hogy nem érek annyit mint egy másik ember, ronda vagyok és nem kellek senkinek, rám sem néznek a nők, már csak ezt az egy kiutat látom.2010. máj. 15. 12:31
21/34 A kérdező kommentje:
A velem egykorúaknak már rég volt több kapcsolatuk is, sokan már 6-8 emberen túl vannak a másik nemből, én meg még mindig senkin, úgy érzem hogy elkéstem és öreg vagyok, biztos hogy még van időm hogy jöjjön az első szerelem?
2010. máj. 17. 18:26
22/34 anonim válasza:
Állandóan a dugásról beszélsz. Ki mennyit kefél. Kit érdekel, ki hányszor tette szét a lábát, vagy hogy hány nőt fűzött be!?
Nem érted, hogy ez nem számít? Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem.
23/34 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem számít, csak igazságtalan hogy ők csinálhatják én meg nem.
2010. máj. 17. 19:11
24/34 anonim válasza:
Nincs szó igazságtalanságról, mert te is csinálhatod, csak még nem csináltad!!!
Ezt csak te fogod fel így!
25/34 A kérdező kommentje:
Én nem csinálhatom mert senkinek nem tetszem a 3.5milliárd nő közül mert ronda vagyok, így születtem.
2010. máj. 17. 20:54
26/34 anonim válasza:
De a férfinak nem kell szépnek lenni!
27/34 anonim válasza:
Miért, ha öngyilkos leszel akkor rádnéznek szerinted? Inkább változtass a külsődön és akkor sokkal magabiztosabb is leszel...
28/34 anonim válasza:
A férfiakról azt tartják: ha egy fokkal szebb, mint az ördög, akkor szép!
Túl kicsi az önbizalmad, és ezért vannak gátlásaid!
Egy kicsit bátrabb fellépésre, egy kis magabiztosságra van szükséged! Meglátod, minden rendben lesz!
29/34 A kérdező kommentje:
Bátrabb fellépés?Mondom hogy úgy nézek ki mint kvazimódó:D
Nem vagyok szebb mint az ördög, a nőknek meg köztudott hogy babaarcú helyes pasik kellenek.
2010. máj. 27. 19:17
30/34 anonim válasza:
tesó én 21f vagyok és szintén szűz, de persze nem azért mondom mert ez a követendő példa egyszerűen nem vagyok bulizós alkat meg csak szolid haverjaim vannak barátok nem nagyon de ha neked igen akkor go ne add fel akármilyen béna stílusod is van 1szer minden bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!