Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jó ötlet öngyilkosnak lenni...

Jó ötlet öngyilkosnak lenni mert utál és elutasít a másik nem?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még szűz, nagyon szégyellem, még csak barátnőm sem volt, úgy érzem hogy nem érek annyit mint egy másik ember, ronda vagyok és nem kellek senkinek, rám sem néznek a nők, már csak ezt az egy kiutat látom.
2010. máj. 15. 12:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Keress egy prostit. Nem leszel szűz ;)
2010. máj. 15. 13:33
 12/34 anonim ***** válasza:
mindig modntam hogy ronda ember nincs, csak felszínes nézők.
2010. máj. 15. 13:36
 13/34 A kérdező kommentje:
Prostihoz soha nem mennék!Az olyan lányokat sem szeretem akiknek már sok partnere volt.
2010. máj. 15. 13:41
 14/34 anonim ***** válasza:

Jajj kedvesem.

Ne is gondolkodj ilyeneken.

20 évesen még fiatal vagy,előtted az élet.

Ronda vagy?

Ugyan már,mindenkinek megvan a maga ideálja.

Biztos van olyan akinek nem tetszel és akkor mivan?

Neked minden lány tetszik talán??

Szűz vagy még?

Jobb lenne ha már apuka lennél,talán?!Majd eljön a maga ideje mikor nem leszel már szűz.

Menj el szórakozóhelyekre és ismerkedj.

Nem szabad ilyen könnyen feladni az életet.

Mindenből van kiűt!!

Az életben élni látszik a legkönnyebnek,de mégis nehéz.

Nehéz úgy élni,hogy minden jó legyen,sőt szinte lehetetlen,mindig leszenk ilyen völgyek,de majd meglátod a fényt és minden jó lesz :)

Ha minden bukkanón felakadsz nehéz lesz az út végére éri!

Lépj túl néhány bukkanón,csak párat hagy meg hidd el jólesz.

Az öngyilkosság az buta megoldás és csak gyávaságra utal és menekülésre ezt se gondolhatod komolyan,mivel lenne jobb??

Inkább éld az életet,nem zökkenő mentes de élvezetes.

Állj pozitvan a dolgokhoz.

Szűz vagy: De friss

Nincs barátnőd: majd lesz és eddig nem véletlen nem találtad meg.

Ronda vagy: ilyen szó nincs is :)

Nem kellek senkinek: de magadnak és biztos még sok embermek.

Nem nézznek meg a nők: NYISD KI JOBBAN A SZEMED!!

Nem szabad így állni az élethez.

2010. máj. 15. 13:57
 15/34 A kérdező kommentje:

Utolsó: igazad van:)

Az a legnagyobb baj hogy én magamat találom rondának és így nincs is sok önbizalmam, hogyan gondolhatnám magam szépnek?

2010. máj. 15. 14:01
 16/34 anonim ***** válasza:

ma 13:57 vagyok:

Nem kell bebeszélni,hogyí csúnya vagy :)

Egy barátnő biztos növelne,de én mindigezt tanácsolom!

1.vagy:

1.Belenézzel a tükörbe és megnézzed mi szép és mi csúnya benned (és nem az,hogy minden csúnya) hanem őszintén,hisz kivel lehetnénk őszintébbek mint magunkal :)

És amit csúnyábbak találsz magadnak azon változtatsz (pl pattanásos vagy akkor kozmetikus vagy nem tetszik a hajad akkor fodrász) és nézzd meg ,hogy miaz ami szép benned vagy elfogadható és azt emeld ki és mond magadnak,hogy van ebnned jóis.

Ne arra gondolj,hogy kinek tetszel-kinek nem,magadnak kell tetszened és inne sima lesz az út.

Találd meg magadban a szépet és a jót,mindenkiben van valami szép.

És ne akarj senki miatt sem megváltozni,magadnak felelj meg.És ne azt mond magadnak,hogy "jaj de csúnya vagyok" hanem "igenis szép vagyok" nem egosnak kell lenni csak önbizalmat kell öntened magadban.

Ha meg mondjuk a ruháid nem tetszenek akkor meg fogjuk magunkat és elmegyünk a boltba,ami jelen esetben durkáló/turkáló is lehet,kilehet fogni 1-2 jó dolgot.

Bízok benned még így ismeretlenül is.

2010. máj. 15. 14:16
 17/34 A kérdező kommentje:

Belenéztem abba a fránya tükörbe:D

Úgy őszintén semmi nem tetszik magamon, próbáltam a szépet keresni, de nincs, szemszín sem tetszik, a füleim sem, orrom sem, talán a szám az egyetlen ami tetszik.Én abból ítélném meg magam igazából hogy mások mit mondanak rólam, és szoktak bántó megjegyzéseket tenni a külsőmre, amit el is hiszek.

2010. máj. 15. 14:21
 18/34 anonim ***** válasza:
öngyilkosság = a világból való gyáva menekülés visszautasitás...(ahogy érzed öngyilkos leszel tegyyük fel nem sikerül pszichijátriai osztály tömkeleg-e szal ha okos vagy akkor nem teszed meg )meglehet kérdezni h hogy akarsz vagy akartál az lenni???...üdv..
2010. máj. 15. 14:55
 19/34 anonim válasza:

Kedves kérdező!

1. A szüzességgel nincs semmi gond. Azért mert ebben a világban az a trendi hogy már 13!!!! évesen elvesztik a lányok, fiúk a szüzességüket semmi extra nincs ebben...nálam átment szánalomba!

2Ahogy láttam az is probléma, hogy arra figyelsz milyen a köz megítélése veled szemben!

Na már most: Nem a másik ember véleménye határoz meg téged , hanem a sajátod, ne a másik véleménye alapján építsd fel az egzisztenciádat. Ne figyelj oda mások mit mondanak, vagy mik a trendik éppen!! Légy szabad!! Nem gondolod, hogy a saját magad alkotta csapdában vergődsz??

3. Törekedj a tökéletességre. Ha esetleg molettebb vagy az átlag embereknél, gyerünk állj neki futni úszni , gyúrni, és szebbé tenni magad!

4. Az egyik válaszodban írtad hogy nem tetszik a hajad szemed stb stb...Öhhm A hajad be lehet festeni:) Le lehet fogyni! Öltözködés, lehet jól ki nézni!! Ha neked van igényed ezekre változtass bátran!! Itt jegyezném meg hogy a szemed színén nem tudsz változtatni!

5. Mindenki társra vágyik! Én most 25 éves vagyok és sokszor voltam olyan ponton mint te sőt meg is húztam azt a bizonyos pengét, mégis Atyám nem akarta azt, hogy ne éljek, mert az életemet ajándékba kaptam és úgy kell benne élnem, hogy dicsőséget hozzak Teremtőmre!

6. Nekem sincs most senkim, és nekem is hiányzik egy nő az életemből, és én is szoktam azt gondolni, hogy nem kellek senkinek, sőt azt hogy nem érek semmit!! De tudom hogy nem így van!! Mert képes vagyok az empátiára, emberségre, emberiességre, biztatásra, remény adásra, tanácsokkal is szolgálhatok másoknak! Tisztában vagyok az értékeimmel!

7. Én sem nézek ki jól, pocakos vagyok ... 100 kiló voltam nemrég, de rászántam magam arra hogy változzak, és 1 hét alatt lefogytam 3,5 kg-ot és ez nekem nagyon jól esett. És örültem, hogy magamtól értem ezt el!

ui.: Kitartás az élethez. És meg ne próbáld eldobni az életed!

2010. máj. 15. 16:20
 20/34 anonim ***** válasza:

mindenki olyan okosan rávágja hogy nem megoldás. bár még csak 20 éves vagy bármi lehet, szóval még ne légy elkeseredve...

de gondoljunk bele, egyedül lenni nagyon rossz, és lelkileg lehet annyira megterhelő, hogy akkor miért is élünk?

mert nem azért élünk, hogy dolgozzunk, meg hasonló szarok, hanem mert társas lények vagyunk és szükségünk van a másikra. egyedül lenni igenis sz.r!!!

ilkyen esetben csak az papolhat hogy nem megoldás aki kb 80 éves, és az egész életét társ nélkül élte le... aztán kiváncsian várom..

a kérdezőnek: tényleg fiatal vagy még, 20 évesen még jöhet valaki.

2010. máj. 17. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!