Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jó ötlet öngyilkosnak lenni...

Jó ötlet öngyilkosnak lenni mert utál és elutasít a másik nem?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még szűz, nagyon szégyellem, még csak barátnőm sem volt, úgy érzem hogy nem érek annyit mint egy másik ember, ronda vagyok és nem kellek senkinek, rám sem néznek a nők, már csak ezt az egy kiutat látom.
2010. máj. 15. 12:31
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
NEM!!!
2010. máj. 15. 12:37
 2/34 anonim ***** válasza:
nem, utána se fognak rád nézni igaz? inkább külsőleg próbáljál változni.
2010. máj. 15. 12:38
 3/34 anonim ***** válasza:
Ostobaság! Sok olyan lány is van ám, aki ugyanúgy érez mint Te, otthon kuksol a szobájában és nem mer ismerkedni, barátkozni. Próbálkozz interneten az ismerkedéssel. Arra készülj fel, hogy sok a bunkó, hiszen névtelenül, arctalanul mindenki nagyon bátor, de ne add fel! Óvatosan, ésszel ismerkedj és hidd el, sikerülni fog. Az öngyilkosságot meg nagyon gyorsan verd ki a fejedből, ez nem megoldás!!! Drukkolok Neked, sok sikert!
2010. máj. 15. 12:38
 4/34 anonim ***** válasza:

nem, viszont jó ötlet a hozzáállásodon változtatni:)

A nem túl népszerű emberek lehet hogy csak egy igaz partnert fognak találni, de az magukért szereti őket és nem csak azért kell hogy dugjanak. És az önbizalom hidd el, csodálatos kisugárzást ad! Fel a fejjel lesz ez még jobb is :)

2010. máj. 15. 12:39
 5/34 anonim ***** válasza:
Remélem,csak viccnek szánod,vagy figyelemfelkeltésképp írtad! Hogy lenne már érdemes megölni magad? Valaki már 20 évesen boldog kapcsolatban él,valaki csak 40 évesen találja meg a párját. Eszedbe ne jusson ilyen butaságot tenni! kitartás,majd találsz valakit idővel te is,lehet,hogy holnap,lehet hogy 20 év múlva,de egyszer biztos.
2010. máj. 15. 12:39
 6/34 anonim ***** válasza:
Ugyan már!Nézz körül,hány valóban ronda ,pasi van a világon ,mégis van barátnőjük,feleségük ,sokszor egész szép párt találnak maguknak.Ez nem a külsőtől,hanem a hozzáállástól függ.Nem hiszel magadban,ez lehet a probléma oka.Nem fognak vonzódni hozzád a nők,ha ilyen pesszimista maradsz!Kapd össze magad,önbizalom! és meglátod,neked is lesz barátnőd!
2010. máj. 15. 12:41
 7/34 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság semmire sem megoldás! Ha mindenki megölné magát aki ronda, akkor nagyon kevesen lennénk. Vannak sokkal fontosabb dolgok, mint a szépség, egészen más értékek, inkább ezekre koncentrálj.
2010. máj. 15. 12:44
 8/34 anonim válasza:

Semmiért nem éri meg öngyilkosnak lenni!

Én muszlim vagyok, és azt mondom az Isten vigyáz rád a paráznaságból! A házasságon kívüli nemi élet bűn. A külsőd nálunk muszlimoknál nem számít. A mennyországban, meg mindenki szép lesz!

Neked nem a szüzességed elvesztésére kellene törekedned hanem, hogy családot alapíts!

Látogass el az iszlám.com-ra!

Az Iszlám világban a nehéz anyagi helyzet miatt a férfiak kb. 30 éves korukban nősülnek. Addig szüzek. Ha előtte lett volna valami, akkor az lenne a szégyen! Ezek a dolgok megoldódnak!

2010. máj. 15. 12:44
 9/34 anonim válasza:
20 éves lány vagyok, szintén szűz. 10 éves korom óta egy pokol volt az életem, mindenki csúfolt, folyton bántottak, lelkileg zsaroltak, leköptek, állandóan beszóltak, kinevettek idegenek az utcán. Főleg fiúk. Egyre jobban magamba fordultam, az egyetlen egy barátnőmtől eltávolodtam, a családommal se beszéltem már szinte, ha hazajöttem az iskolából, csak feküdtem az ágyamon és néztem ki a fejemből, és sokszor csak az öngyilkosságot láttam csak az egyetlen megoldásnak. 3 éven keresztül csak akkor beszéltem, ha kérdeztek, akkor is csak rövid mondatokat. Gimiben kezdett el változni a helyzet, találtam két lányt, akik tartották bennem a lelket, az egyik tanácsára elmentem pszichiáterhez, két évig pánikbetegséggel és nagyon súlyos depresszióval kezelt, amíg végül egyik napról a másikra úgy nem döntöttem, hogy nem járok oda többet. Most már egyetemista vagyok. Sosem volt még senkim, de majd lesz. És tudod mit? Megérte átélnem a pokolt. Még hosszú idő, míg meggyógyulok (főleg orvosi segítség nélkül), de például már merek megszólalni. Ha az utcán velem szembe jön egy csoport fiú, akkor már csak ritkán megyek át a túl oldalára, attól félve, hogy esetleg beszólnak. Sosem szabad feladni, ezt az egyet megtanultam.
2010. máj. 15. 12:52
 10/34 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem biztos hogy ronda vagyok, csak senki nem mondta még hogy jóképű vagyok, magamról gondolom hogy ronda vagyok mert nem néznek meg a lányok.
2010. máj. 15. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!