Valami jó ötlet depresszió és szorongás ellen?
A legjobb a pszichológus, nem ír fel gyógyszert.
Nyugtató, feszültségoldó hatású az orbáncfű, citromfű, kamilla, lefekvés előtt komló, macskagyökér, levendula.
Nem tudom, miért kell a szcientológus szót kicsillagozni.
Amúgy a magnéziumot tudom ajánlani, hogy szedjed, a fentebb leírt gyógynövényes cuccokat, valamint a meditálást és esetleg az agykontrollt is kipróbálhatod. És beszélgess minél többet a barátaiddal, mert igazából ezek szuper dolgok, de nem érnek fel egy tartalmas beszélgetéssel.
Jaj, de kis bölcs vagyok.
De tényleg így van.
Orvoshoz ne menj, bár tuti kis gyógyszerei vannak. Akkor már pszichológus vagy önsegítő körök.
szia
a gyógyteák tényleg nagyon jó ilyenkor. Ne filterest vegyél, az nem ér semmit.
A zsálya is nagyon jó erre.
van külön nyugtató tea, ebben minden együtt van
használj sokszor illatos gyertyát, illóolajokat :)
Beszélgess sokat!
Vagy szerezz be egy kis állatkát, annyira tud szeretni és annyira hálásak :))
A sport természetes antidepresszáns. Ha nem boldogulsz egyedül a betegséggel, el kell menni orvoshoz. Sokan orvos és gyógyszerellenesek, de nem ők szenvednek. Meg lehet gyógyulni ilyen betegségből szakember segítségével. Nem kell elhinni amit itt összeirogatnak. Ugye nem gondolod, hogy azért tanulnak az orvosok, hogy direkt ártsanak az embereknek. Van akinek használnak a gyógyszerek, de elképzelhető, hogy vannak súlyosabb esetek is akiknek évekig tartó kezelés sem használ. Az ilyen betegek nagyon ellene vannak a szakszerű kezelésnek.
Sokan azután kórházban is kötnek ki, na onnan több hónap alatt lehet csak kikerülni. Szerintem azt nem kell megvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!