Mit tehetnek azok az emberek akik nem kellenek senkinek? Melyiket választanátok?
A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek...
Melyiket választanátok? Duna vagy kötél?
Egyetértek az előttem szólóval, szerintem is csinálod a fesztivált. Azokat a válaszokat kommentálod pozitívan, amikben azt írják, amit vártál, a 90%ot pedig leszarod, csak azért mert más a véleményük.
Ez az oldal nem neked való, legjobb, ha a tükör előtt teszel fel kérdéseket.
Amúgyis, mi az, hogy nem lehet? Neked mér nem tökmindegy, ha meghalsz?
Figyelj! Nem valami urologiai problemad van, amirol nem tudsz beszelni? Esetleg a hereid nem szalltak le? Fitymaszukulet? Vagy valami hasonlo?
Szegyenled magad a lanyok elott?
Mindenre van megoldas!
Irj a privat e-mailre!
"A húgom 17. születésnapja előtt pár héttel nem szeretném megtenni. Igaz hogy ő is önző, de nem akarom hogy "gyásznap" legyen innentől kezdve a születésnapja!"
Miért, az jobb, ha pár héttel UTÁNA teszed meg? Aztán mit fogsz mondani, hogy a Húsvét miatt nem megy? Amúgy meg tökmindegy, mikor teszed meg, ígyis-úgyis gyásznap lesz és siránkozás. De, hogy őszinte legyek, nekem is úgy tűnik, hogy csak a parádét csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!