Mit tehetnek azok az emberek akik nem kellenek senkinek? Melyiket választanátok?
A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek...
Melyiket választanátok? Duna vagy kötél?
"ha kikötöm vhova a kötelet feljebb mászok 2-2,5 métert és onnan ugrok akkor nem fogok sokáig szenvedni."
Ha kb 2,5 méteres esés után akad fel a nyak a kötélre, akkor valóban azonnali a halál, de csak akkor, ha a kötél és az, amihez a kötél másik vége van kötve, nem csak a leugró testének tömegét bírja el, hanem annak az esés miatt megnöbekedő értékét is.
Az akasztás egyszerűbb módszere pedig nagyon fájdalmas.
21:40: miért gyújtogatnék? nem másokra haragszom hanem magamra, hiszen én nem vagyok értékelhető.
azt szánalmas beteges gyáva embernek tartom aki öngyilkosság előtt gyilkol, rongál vagy ilyesmi..
nah igen :D a részvét inkább neked kell. az energiáidat értelmes dologra is fordíthatnád.
"azt szánalmas beteges gyáva embernek tartom aki öngyilkosság előtt gyilkol, rongál vagy ilyesmi.."
lol. Már bocs de ez nem logikus. az öngyilkosság is ugyanolyan bűn, attól még hogy magadra irányul az agressziód.. ráadásul egy öngyilkos jelölt gyávázik le másokat?
én nem vagyok gyáva csak már elegem van mindenből, főleg abból hogy nem bírnak hozzám rendesen viszonyulni az emberek (a valós életben!)
jobban örülnétek ha előtte vérengzést csapnék valahol hogy legyen min csámcsogni?!
az öngyilkosságot nem bünteti a törvény!
"ráadásul egy öngyilkos jelölt gyávázik le másokat?"
ide akartam írni hogy: az öngyilkosság nem bűncselekmény, tehát a megvalósításával nem menekülök el semmilyen felelősségre vonás elől, ami gyávaság!
ha nem fogom megtenni akkor tovább fogok szenvedni ami számomra igen szörnyű, csak még azért nem teszem meg mert fennmaradtak részletkérdések, + 1 személyes dolog március vége felé, de az nem ide tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!