Mit tehetnek azok az emberek akik nem kellenek senkinek? Melyiket választanátok?
A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek...
Melyiket választanátok? Duna vagy kötél?
21 vagyok.
a tiszafás dolgot nem tudom elképzelni, elmagyaráznád?
nem fogok semmilyen idegennek panaszkodni. az "én szeretlek" hozzászólásoktól még hülyének is érzem magam.
bocsi hogy ilyen ellenséges vagyok. nem akarok senkit megbántani!
"nem fogok semmilyen idegennek panaszkodni. az "én szeretlek" hozzászólásoktól még hülyének is érzem magam.
bocsi hogy ilyen ellenséges vagyok. nem akarok senkit megbántani!"
A tiszafás vagyok.
Teljesen megértelek. Én sem értem, h h írhat ilyet vki, amikor nem is ismer.
A tiszafa egy mérgező növény. Falvakban állítólag divat volt ezt használni.
Nem akarok sablondumákat mondani. De mégis próbálj kilábalni. Én sem vagyok sokkal jobb, nekem is megfordul a fejemben nap mint nap. De azt hiszem, van pár ember, akik miatt nem tudnám megtenni. Bár nem tudom.
Én félek a mérgektől, ugyanis ha nem kellő mennyiség jut a szervezetbe, és a mentőt vki időben kihívja akkor még megmenthetnek. (A mérgezettek nagy részét még meg tudják menteni.)
Ezért választanám a gyors és biztos módszerek valamelyikét...
Most is idegeneknek panaszkodsz....
Egyébként ha megismerkednél valakivel, már egyből nem lennének idegenek.
A pszichológus tényleg jó ötlet.
Gondolj arra, hogy még változhat az életed, lehet, hogy lesz családod stb. Ha viszont megölöd magad,sosem tudod meg, mi lehetett volna...Addig meg csinálj olyan dolgokat, amik feldobnak, akár kisebb őrültségeket is(a normalitás és jóizlés keretein belül :-) Fetrengj a hóban, játsz a kutyáddal, menj el moziba, táncolj viccese módon a diszkóban (Bár ott tulajdonképpen mindenki ezt teszi :-) stb.
Ui.:Ha a szüleid ilyenek, arról nem tehetsz, ők a hibásak.Legalább látod, hogy neked majd milyennek nem szabad lenned a gyerekeiddel.
szia
az én szüleim is magasról leszarnak de amellett mindent hihetetlen agresszívan tiltanak. barátnőm volt de egytől egyig mindegyik abszolut kihasznált. szóval már inkább nem kérek belőlük. a jobb élet reményében meg már egyszerűen nem tudok hinni. ja és 18 éves vagyok.
Egyet értek az utolsó hozzászólóval. Jó ötlet pl a neten való ismerkedés, erre jó társaság kereső oldalak vannak.. persze csak ha szeretnél változtatni a helyzeten -> mindig van megoldás, magától nem oldódik meg semmi és ami nem pusztít el az megerősít :)
A mérgekkel kapcs: sokkal biztosabb néhány másik módszernél: 1.ha leveted magad valahonnan van arra esély hogy túléled és egész életedre lebénulsz ha rosszul érkezel. 2. akasztás és fulladásnál az a gond hogy az utolsó pillanatban az életösztön felülkerekedik, öntudatlan állapotban is a víz felszínére próbálnál törni szal ez sem biztos.. ezekkel szemben a mérgekből a megfelelő adagot kiméred és akkor már biztos hogy nincs visszaút. a többi módszerről nem írnék mert nem akarok belemenni :D
úgy értem 21.39essel azaz az utolsó előttivel:P
mondtam én is hasonló helyzetben vagyok, de nem akarom feladni, edződök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!