Mit tehetnek azok az emberek akik nem kellenek senkinek? Melyiket választanátok?
A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek...
Melyiket választanátok? Duna vagy kötél?
Hello! Arra nem gondoltal, ha egy nap elvesztened a szuleidet, akkor szegeny "onzo" hugod egyedul maradna a nagyvilagban? Ha te is elhagyod, akkor kivel osztja meg az eletet. Ferjet valthat tobbszor is, de testvert nem!
Szerintem meg kellene beszelned a tesoddal, hogy O is ugy erzi, hogy a szuleitek jo magasrol lesz*rnak benneteket? Miert nem beszelitek meg? Vagy legyel te is onzo, mint a tesod! Meg mindig jobb, mint kinyirni magad!
Egy bajod van, de az nagyon.Depressziós vagy. Ez van. El kellene menned dokihoz, antidepit szedni, egy idő után helyretenne. Ha Te is akarnád. De Te nem is akarod. Nem is akarsz élni. Tudom miről beszélek, én is ebben a cipőben járok/jártam. De ha egy ember is szarul érezné magát miattam, már nem érte meg. Úgy képzelem el, hogy halál után jobb lesz. Dehogy lenne jobb, csak üresség jönne.
Többször álltam az öngy. határán. De visszatartott, hogy mit élnének át a szüleim, a tesóm, a barátok. Nem elég ha én szenvedek? Sőt, nem is kell szenvedni! Próbáld meg pozitívan nézni a világot! Ennyi! Figyelj, ahogy most érzed magad, annál már rosszabb nem lehet. Ugye? Hát akkor? Ennél csak jobb lehet!!!!!
Ne dobd el az életed, ki tudja mit hoz a holnap, a jövő év. Már minden mindegy, nem? Akkor irány a doki!
Sok sikert!
Ez a fiu 03.08 - ota nem ad hirt magarol!
Valaki tud rola valamit???
Az elobbi hozzaszolas nagyon szep volt!
Hello! Fogadd el es irany a doki!
100 % hogy él!!!
Nem 99, hanem 100!!!
(Eleve azt mondta, hogy április közepéig vagy meddig nem ölheti meg magát, mert akkor van a testvére születésnapja. De utána sem fogja megölni magát, csak ide nem fog írni, hogy mindenki azt higgye, hogy megtette...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!