Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnek azok az emberek...

Mit tehetnek azok az emberek akik nem kellenek senkinek? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek...

Melyiket választanátok? Duna vagy kötél?

2010. febr. 26. 19:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim válasza:

Szia!

Én már 14 évesen öngyilkos akartam lenni. Nem lettem. Hiba volt. Most 26 vagyok, nincs értelme az életemnek. Mamám felakasztotta magát. Szóval szerintem kötél. De ha én megteszem biztosra megyek. Lehet hogy még pluszban egy kis (nagy adag) gyógyszer, erek felvágása stb.

Csak azt akarom, hogy vége legyen a szenvedésemnek. Nem segít a doki, az antidepi bogyók, semmi.

2010. febr. 27. 13:41
 32/105 anonim ***** válasza:
90%

Mint ahogy már írtam, most is idegeneknek panaszkodsz....

Engem sem szeretnek a szüleim, mégis szeret más, pl. a férjem. Nekem ez mostmár elég. Nem mondom, hogy nincsenek lelki problámáim, ami miatt a szüleimet hibáztatom, mégis megéri nem öngyilkosnak lennem, túl kell rajta lépni valahogy.

Miért nincsenek barátaid? Hogy érted, hogy nem vagy szeretetre méltó, agresszív vagy, vagy milyen? Ezek a kérdéseim nem gúnyolódások, tényleg választ szeretnék rájuk kapni, hogy jobban meg lehessen érteni. Számomra furcsa, hogy nincs barátod, ahhoz nem kell "jól szerepelni" egyszerűen elég ha nem viselkedsz extrém szélsőséges módon. Nekem mindig is sok barátom volt, pedig elég "fura" vagyok én is.

Elég fiatal lehetsz, ha azt gondolod, hogy a lányok csak a szőke hercegeket szeretik. Bár lehet, hogy a 14 éves lányok valóban, de 20 felett már nem jellemző. Ha csak a csinos emberek találnának párt, már kihaltunk volna:-) Én 28 éves vagyok, és bár korábban a jóképű fiúk vonzottak, mostmár(és egy jópár éve) egyáltalán nem ez a fontos. Más értékek számítanak. A férjem is külsőre egy "szürke kisegér" de a személyisége miatt 100 jóképű hercegre sem cserélném el :-))

2010. febr. 27. 15:16
 33/105 A kérdező kommentje:

Kedves 15:16-os!

Az eddigi barátaim csak kihasználtak. "energiavámpírok" voltak ha ez jobban tetszik, sosem számíthattam rájuk igazán.

A hiányzó szeretet és nevelés miatt visszahúzódó, és zárkózott ember vagyok.

21 vagyok már leírtam. Magam részéről szeretem a következetes viselkedést, ezért nem kezdeményeznék kapcsolatot olyan lánnyal akit régebben csak a külső érdekelt. Amúgy is a "szürke egerek" tetszenének.

De ti is válaszolhattok az én kérdésemre: ki szeretne egy ilyen elfuserált emberrel barátkozni?

2010. febr. 27. 17:00
 34/105 A kérdező kommentje:
Inkább ne is válaszoljatok a kérdésemre, fölösleges lenne, már eldöntöttem hogy megteszem, csak idő kérdése! Nem hagyom hogy még egyszer kihasználjanak vagy esetleg közröhej tárgyává tegyenek. Annyi önbecsülésem még maradt!
2010. febr. 27. 17:03
 35/105 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ez nem tűnik többnek kamaszos világfájdalomnál.
2010. febr. 27. 19:34
 36/105 anonim ***** válasza:
Miért írtad ki a kérdést, ha nem hagyod, hogy segítsünk?! Vannak mindenki életében mélypontok, próbálj változtatni az életeden.. és hagyd, hogy segítsenek mások.
2010. febr. 27. 19:43
 37/105 anonim ***** válasza:
Határozott lehetsz, ha ilyen lassú és fájdalmas módokban gondolkodsz.
2010. febr. 27. 19:53
 38/105 A kérdező kommentje:
az akasztás miért lenne lassú? pl. ha kikötöm vhova a kötelet feljebb mászok 2-2,5 métert és onnan ugrok akkor nem fogok sokáig szenvedni. + alkoholt és gyógyszereket is be lehetne vetni
2010. febr. 27. 21:05
 39/105 anonim ***** válasza:
90%
ha tőlünk nem vársz segítséget miért nem teszed meg most? nem értem. ha meg akarnék halni megtenném minél előbb.
2010. febr. 27. 21:36
 40/105 anonim ***** válasza:

Ez tényleg olyan mint egy kamaszos világfájdalom + olyan mintha el sem olvasnád amiket írnak, csak sajnálod magad.

Ha már öngyilkos leszel előtte bármit megtehetsz pl drogozhatsz, gyújtogathatsz stb büntetlenül.

2010. febr. 27. 21:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!