Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnek azok az emberek...

Mit tehetnek azok az emberek akik nem kellenek senkinek? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek...

Melyiket választanátok? Duna vagy kötél?

2010. febr. 26. 19:02
 61/105 anonim ***** válasza:
91%
Látod már megérte ide beirnod, ilyen sok választ nem tul sok kérdező kap. 44 válasz, egész jó. És láthatod azt is belőle, hogy másnak is van rossz hangulata, de önmaga ellen fordulni eszébe sem jutna, mert nem ez a megoldás.Az előbb irta valaki, hogy egy normális (épitő jellegü ) közösséghez kellene tartoznod, akár nem is egyhez, ami érdeklődésednek megfelel. Egyetértek vele, mert ott barátokra, barátnőkre találnál, akiknek talán épp hasonló a gondjuk bajuk, de akinek nincs ilyen baja az is épitő tanácsaival segiteni tudna. Ha az ember egyedül marad a rengetegbe, egyből depis lesz, egyből a rossz gondolatok támadják meg, felül kell ezen emelkedned és keresni hasonló koruak társaságát. Hidd el egy héten belül megváltozna a gondolkodásod. Saját tapasztalatból beszélek. Próbáld ki te is. Drukkolok neked.
2010. márc. 7. 13:32
 62/105 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem van egy ismerősöm, akinek meghaltak a szülei, a testvérével éltek ketten egy lakásban. A bátyja ugráltatta, parancsolgatott Neki.

Egyszer össze is vesztek úgy, hogy az utcán töltött 3 napot.

Munkája volt, barátnője viszont 28 éves koráig nem!!!

Én bemutattam egy barátnőmnek, aki 23 éves volt akkor és szintén nem volt még párkapcsolata.

Most várják a második gyereküket.

A fiút nem utálták a szülei, hanem NEM VOLTAK SZÜLEI!!!

Iszonyúan sanyarú élete volt. Most viszont boldog a családjával.

Egy másik barátomnak éltek a szülei, szerették is Őt, barátai is voltak.

Soha nem emlegetett öngyilkosságot, 2008. november 10-én mégis felakasztotta magát. Máig nem tudjuk, miért.

Csak 29 éves volt. Az anyja teljesen összeomlott...

Akármilyen kilátástalannak is érzed a jövődet, gondolj arra, hogy valakinek még ennél is kevesebb jutott!

Menj el dolgozni egy építkezésre például! Hajnaltól sötétedésig dolgozz keményen, aztán időd sem lesz ilyeneken gondolkozni!

Kivel élsz amúgy? Van testvéred? Tanulsz még? (Nem hinném, hogy dolgozol, mert ott biztos lenne valaki, aki hozzád szólna és akkor nem lennél ilyen magányos.)

2010. márc. 7. 13:52
 63/105 A kérdező kommentje:

13:52: dolgozok, és hozzám is szólnak a kollégák, de szigorúan csak munkaidőben, szigorúan csak munkával kapcsolatos dolgokkal.

minek menjek el építkezésre dolgozni? nem értem... attól még ugyanúgy gyűlölném magam, nem hinném hogy barátokra lelnék ott, mivel a mostani munkahelyemen sem (felszolgáló..)

2010. márc. 7. 14:48
 64/105 A kérdező kommentje:
12:48: nem fogom közzé tenni a gondolataimat. és nem hinném, hogy ebből ki lehetne mászni. a kérdés felvetése óta rájöttem, hogy egy megoldás maradt már. úgyhogy így utólag is elnézést kérek azoktól, akiktől eddig tanácsokat kértem!
2010. márc. 7. 14:51
 65/105 anonim ***** válasza:

Szia!

Huu ameddigra elolvastam az összes kérédst beleszédültem:P..

Am ahogy látod, jó sok embert érdekel a problémád, és még hány válasz fog rá jönni..

Nos, én most nem fogom azt írni, hogy jaj de szeretlek ne légy öngyolkis stb. ezekenke nincs értelme, és ha kiírtad biztos nem egy idegen miatt nem leszl öngyilkos

21 évesen tényleg szar érzés lehet hogy nincs bnőd, nincsenek barátadi, utálnak a szülied stb..

és hiába írják azthogy másnak is vannak problémái, attól neked még nem lesz job

Lehetséges hogy majd találst vkit aki szeret és megbecsül, csak rosszul kezdted, de tényleg nagyon nehéz felemelkedni

én 17 éves vagyok, és nincs barátom, tényleg szar, énis próbáltam öngyolkis lenni, (felvágtam az ereimet) de kerezstbe és nem hosszába és nem sikerült, nem tudtam, hogy hogy kell:D de nem bánom, hogy nem élek:D és én olyan hülyeség miatt, hogy visszagondolva egy f*sz vok

csak azt tudom tanácsolni, hogy emelkedj vhogy fel (tudom, hoyg nagyon nehéz) de ki tudja, egy új suli avgy munkahely lehet, hogy meghozná a sikert..

de ha már mindenáron öngyilkos akarsz lenni: kötellel ne, nem fogsz meghalni úgy, hidd el a legkevesebb esélye a kötélnek van, és még fájdalmas is, az erek felvágását se ajánlom, nagyon fáj, iszonyú kín..

a legegyszerűbb a gyógyszer+alkohol, jó sok nyugtató+altotó+ rá alkohol, és ülj ki a Duna szélére, és várd meg míg belekábulsz és utána elájulsz lemerülsz és megfulladsz ennyi:D

2010. márc. 7. 15:11
 66/105 anonim ***** válasza:
Igen ez az utolsó módszer is jó, arra is gondoltam én avval csinálnám ha nem méreggel. Vagy a másik a halálra fagyás mert az is teljesen fájdalommentes, csak elalszik valaki a nagyon hidegben és annyi (de ahhoz el kellene utazni pl szibériába vagy vmi magas hegységbe) :D
2010. márc. 7. 15:32
 67/105 A kérdező kommentje:

Nyilván nem egy primitív módszert próbálnék meg, mint amit akkor leírtam. De ahogy azt már az első oldalakban kifejtettem, az akasztásnak is van olyan módszere, amivel biztos a gyors halál.

Csak még várnom kell egy kicsit.

2010. márc. 7. 18:21
 68/105 anonim ***** válasza:

Hát te tudod. Már felnőtt vagy, én nem is mondok semmit.

Megszüntetted az email címed? v mi történt vele?

2010. márc. 7. 19:10
 69/105 A kérdező kommentje:
nem szüntettem meg, működik.
2010. márc. 7. 19:13
 70/105 anonim ***** válasza:
De írtam és arra vmit küldött h nem tudja elküldeni...
2010. márc. 7. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!