Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnek azok az emberek...

Mit tehetnek azok az emberek akik nem kellenek senkinek? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek...

Melyiket választanátok? Duna vagy kötél?

2010. febr. 26. 19:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok, de nincs már életkedvem. Társkereső oldalakat pedig nem próbálnám...

Ez a családalapítás, meg majd találsz valakit inkább tündérmesének tűnik, mint valóságnak, és bár lehet hogy belül gyerek vagyok, de azért már nem hiszek a mesékben!

2010. febr. 26. 21:58
 22/105 anonim ***** válasza:
Idd le magad. Ha kell társaság szólj :P én is 21 vok. :P
2010. febr. 26. 22:12
 23/105 anonim ***** válasza:
65%
ha már tényleg öngyilkosság mellett döntesz legalább tedd úgy, hogy a hazát segíted vele. követeld a mandátumok csökkentését, ha nem kapod meg akkor tedd meg, nem vesztesz vele semmit csak mindenki más nyer. nem?
2010. febr. 26. 23:23
 24/105 anonim ***** válasza:
22.12 vagyok, írj nyugodtan privit ha van kedved...
2010. febr. 26. 23:44
 25/105 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor azt gondolom, nem érnek annyit, hogy megöljem magam a kedvükért.
2010. febr. 27. 01:46
 26/105 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért tündéremese a család, kapcsolat? Az emberek nagyobb %-a talál párt, mint aki nem. Mi ebben a mese, megindokolnád? Ezek tények!!!
2010. febr. 27. 07:33
 27/105 A kérdező kommentje:

Ha gondolod meg is indokolhatom. Egyrészt mindent leírtam a kérdés alá:

"A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek..."

Gondolom a lányok amúgy is a szőke herceget várják fehér lovon, se szőke nem vagyok és még fehér lovam sincs (képletesen szólva!!!). Nincs olyan élőlény a világegyetemben aki olyan embert választana, akit még a szülei sem tudnak szeretni. Nem hibáztatok mások, bennem lehet a hiba, nem vagyok aranyos sem szeretetreméltó.

Ezért gondoltam magam részéről tündérmesének! vagyis én tartozok abba a kis %-ba...

2010. febr. 27. 08:53
 28/105 A kérdező kommentje:
bocsi, de ez annál nagyobb baj, mint hogy egy idegennek részletesen kiadom magam, és "megnyugszom tőle, mert "kibeszéltem" magamból"
2010. febr. 27. 08:55
 29/105 anonim ***** válasza:
akkor miért írtad ki a kérdést?
2010. febr. 27. 12:52
 30/105 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam hogy add ki magad, de ha írnál és pl megismernél már nem lennék idegen.

Amúgy sok ember nőtt úgy fel hogy a szülei nem támogatták/nem szerették, sok az ilyen, sajnos nagyon ritkák azok a családok ahol minden rendben van. az a legrosszabb amikor a szülők megjátsszák h minden ok, de igazából rohad az egész. te 21 vagy, fiatal.. inkább koncentrálj arra hogy el tudj költözni és tanulhass vagy dolgozhass. utána és közben pedig alakulnának a kapcsolatok. olyan emberekkel meg ne törődj akik nem foglalkoznak veled, akkor sem ha a szüleid..

2010. febr. 27. 13:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!