Mit tehetnek azok az emberek akik nem kellenek senkinek? Melyiket választanátok?
A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek...
Melyiket választanátok? Duna vagy kötél?
Kedvesek vagytok, de nincs már életkedvem. Társkereső oldalakat pedig nem próbálnám...
Ez a családalapítás, meg majd találsz valakit inkább tündérmesének tűnik, mint valóságnak, és bár lehet hogy belül gyerek vagyok, de azért már nem hiszek a mesékben!
Ha gondolod meg is indokolhatom. Egyrészt mindent leírtam a kérdés alá:
"A szüleim jó magasról lesz*rnak, barátnőm pedig nem volt és nem is lesz, nem kellek senkinek. Barátaim sincsenek..."
Gondolom a lányok amúgy is a szőke herceget várják fehér lovon, se szőke nem vagyok és még fehér lovam sincs (képletesen szólva!!!). Nincs olyan élőlény a világegyetemben aki olyan embert választana, akit még a szülei sem tudnak szeretni. Nem hibáztatok mások, bennem lehet a hiba, nem vagyok aranyos sem szeretetreméltó.
Ezért gondoltam magam részéről tündérmesének! vagyis én tartozok abba a kis %-ba...
Én nem mondtam hogy add ki magad, de ha írnál és pl megismernél már nem lennék idegen.
Amúgy sok ember nőtt úgy fel hogy a szülei nem támogatták/nem szerették, sok az ilyen, sajnos nagyon ritkák azok a családok ahol minden rendben van. az a legrosszabb amikor a szülők megjátsszák h minden ok, de igazából rohad az egész. te 21 vagy, fiatal.. inkább koncentrálj arra hogy el tudj költözni és tanulhass vagy dolgozhass. utána és közben pedig alakulnának a kapcsolatok. olyan emberekkel meg ne törődj akik nem foglalkoznak veled, akkor sem ha a szüleid..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!