Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Néha elkap a remegés alig...

Néha elkap a remegés alig kapok levegőt bepánikolok h nem kapok levegőt és tényleg ugy érzem. Egyszerűen nagyon rossz, olyan mintha megfulladnék de elmulik nagynehezen, ugy h remegek mint állat közbe. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 00:57
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Ilyen létezhet h allergiás lettem a cigifustre vagy tudatalatt "haragszok rá" , szoval ettol lehetnek a pánikorhamaim?
2010. jan. 26. 03:32
 42/59 anonim ***** válasza:

ha mondjuk erős a bűntudat benned, mert ittasan sokat szívtál, akkor nem csodálom, ha könnyen ellenállsz a ciginek. lehet, hogy ez a bűntudat okoz valamilyen disszonanciát a lelkedben és ezért pánikolsz?

szerintem továbbra is gondolkodj ezen a cigi dolgon, hátha megérted mi történik veled!

a válaszaimat azért ne pontozd le, mert már csak 70%-on vagyok. :))

2010. jan. 26. 03:37
 43/59 anonim ***** válasza:

3:32-re:

nem a cigire haragszol, hanem magadra.

ez most erős kijelentés, mert nem ismerlek, de lehetséges.

2010. jan. 26. 03:39
 44/59 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le sőt plusszoltam minden hozzászólót, és ezúton is köszönöm válaszaitokat.Hát nemtudom ténbyleg fogalmam sincs mi torténik velem eléggé osszevagyok zavarodva...:(
2010. jan. 26. 03:50
 45/59 A kérdező kommentje:
Amúgymeg nem hinném hogy a cigi okozna valamiylen bűntudatot, mivel msot is gép elott ulve spontán jott elő.
2010. jan. 26. 03:52
 46/59 anonim ***** válasza:

jópárat én írtam, akkor köszi a pontozást.

Fel a fejjel!

Ha nem segít az ideggyógyász, és van kedved gyere hozzám terápiára! :)

2010. jan. 26. 03:54
 47/59 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt hogy menjek hozzád terápiára?:D
2010. jan. 26. 03:55
 48/59 anonim ***** válasza:

3:52-re

ez igaz, de gondolj arra, hogy mikor kezdődtek el a tünetek. és akkor milyen változás volt az életedben?

azért mert most éppen nem cigiznek melletted és nem gondolsz rá, tudatt alatt lehet benned bűntudat.

2010. jan. 26. 03:57
 49/59 A kérdező kommentje:
Értem szóval arra gondolsz hogy amig dohányos helyen vagyok , vagyis utána ettől jonnek elő a tunetek?
2010. jan. 26. 03:59
 50/59 A kérdező kommentje:
Na szóval az egész kb december elején ekzdodott akkro is sokat szivtam alkohol mellé itthon remegés melkasi fájdalmak nehézlégzés halálfélelem akkor nem tulajdonitottam neki nagy dolgot utana megint ugyanez a cigi+piátol, na akkor beszartam majdnem azóta se alkohol se cigi de néha mégis spontán elojonne kezek a tunetek mint pl ma vagy tegnap bár mielott jottek ezek a panaszok dohányos helyen voltam , nem tudom ez mennyiben segit hozzá. Most már tényleg megvagyok zavarodva:(
2010. jan. 26. 04:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!