Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Néha elkap a remegés alig...

Néha elkap a remegés alig kapok levegőt bepánikolok h nem kapok levegőt és tényleg ugy érzem. Egyszerűen nagyon rossz, olyan mintha megfulladnék de elmulik nagynehezen, ugy h remegek mint állat közbe. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 00:57
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
És 1 psziológushoz hogy juthatok el?
2010. jan. 25. 02:38
 22/59 anonim ***** válasza:
Szerezhetsz a háziorvostól is beutalót, de egyenesen is mehetsz oda. TB alapon is van.
2010. jan. 25. 02:50
 23/59 A kérdező kommentje:
De amúgy mitől lehettem ilyen? kb 2 hónapja még semmi bajom nem volt körülbelül 1-2 hónapja jottek elő , ezek miatt is tettem le a cigit . Ez az egy előnye van a dolognak.(Mert azt meséltem be magamnak ,hogya cigitőlk voltam rosszul beparáztam h tudorakom van persze nem volt semmi bajom vot,l rontgen is, de legalább egy káros dologgal kevesebb:D
2010. jan. 25. 03:23
 24/59 anonim ***** válasza:

Van valami előzménye ezeknek a rohamoknak, vagy teljesen spontán módon bármikor/bárhol előjönnek?

Vannak pánikbetegek, akik akkor készülnek ki, ha tömegközlekedniük kell, ilyesmire gondolok.

2010. jan. 25. 03:52
 25/59 A kérdező kommentje:
Pl szerintem a dohányfüst váltja ki ezt, vagy pedig mikor beparázok és halálfélelmem lessz vagy hogy is mondjam....
2010. jan. 25. 03:54
 26/59 anonim ***** válasza:

Ennyi infó alapján ez pszichés dolognak tűnik.

Ha le tudod győzni a halálfélelem érzést, akkor nem lesz remegés, légszomj. Egyszerűen bizz magadban, ne engedd, hogy a félelmeid megbénitsanak. Eddig is egészséges voltál, pedig cigiztél, akkor mostmár nincs okod félni a cigifüsttől.

Nekem is volt pánikom, de félre kell tenni ezt, csak meg kell tanulni bizni magadban. Minden rendben lesz!

2010. jan. 25. 04:03
 27/59 anonim ***** válasza:

A pánikbetegség is úgy alakul ki, ahogy a legtöbb betegség, tehát a hajlam és a környezeti tényzők - kialvatlanság, tartós stressz, stb - együtt okozzák. A pánikbetegség a központi idegrendszer működési zavaraira vezethető vissza, így a pszichiátria foglalkozik a gyógyításával. Kezdeti stádiumban könnyen kezelhető.

Keress fel egy magán pszichiátert. Ha nincs erre pénzed, a körzeti pszichiáter is megteszi.

Egyéb testi tünetek (fájdalom, görcsök, szédülés, látászavar) vannak?

2010. jan. 25. 09:59
 28/59 A kérdező kommentje:
szédülés szoktot lenni de, meg egy kis homályos látás de semmi több
2010. jan. 25. 15:12
 29/59 anonim ***** válasza:
Szerintem a pánikbetegség mástól van, mint amit elöbb írtak. Ne pszichiáterhez, pszichológushoz menj!
2010. jan. 25. 16:08
 30/59 A kérdező kommentje:
Háziorvos adott beutalót ideggyógyászhoz , mert szerinte lelki okai vannak. Ez az ideggyógyász mit csinál am?
2010. jan. 25. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!