Estére inkontinens vagyok. Pár éve azt vettem észre, hogy mikor pelenkában vok, az nem is rossz érzés, inkább, kellemes. Mit tudok tenni?
Tudom hogy ez nem normális, és valamit kéne tenni, de nem tudom mit kéne. Nem vagyok hülye, tudom hogy vannak olyanok akik ezt csinálják felnőtként, és ezt élvezik, de én NEM akarok olyanná válni:S De mégis amikor rajtam van, az ojan jó érzés, valahogy nagyon jó, kellemes:S
14f
Ha ez komoly kérdés, akkor fordulj orvoshoz, első körben urológushoz, utána pedig pszcihológushoz.
Egészen abnormális, amit csinálsz.
Neked nincsenek szüleid? Ha vannak, szégyellhetik magukat.
Az első hszelőnek üzenem: Szted nem vittek már engemet mindenfelé az inkontinenciám miatt a szüleim? jó hülye vagy már bocs. és képzeld nem beszélem meg szívesen a szüleimmel ezt, mert éppen eléggé megalázó a bepisilés is.
14:02 es hszelőnek üzenem, hogy nem érzem babának magamat, csak olyan megnyugtató, kényelmes, puha, és nem tudom hogy érzek, de nem kisbabának, inkább maximum kicsinek, de nem kisbabának nah. De a többit nem merem ide leírni bocs, max email ben, mert nagyon megalázó.
írd le nyugodtan ne foglalkozz senkivel!
aki ilyenért kinevet az megkapja az élettől hidd el!
szerintem azért lehet kellemes érzés mert akkor tudod hogy nem lehet baj az megvéd és biztonságban érzed magad...igaz?
Amit most a végén írtál, abban lehet valami. Vagyis nem urológiai jellegű ez a dolog, hanem a lekedben vannak az okai. Pszichoterapeuta sokat segíthet, okvetlenül keresd fel. Sokat kell majd dolgoznod vele, de mire felnősz, büszke leszel magadra, hogy megoldottál egy nagy problémát, ami megnehezítette az életedet.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!