Estére inkontinens vagyok. Pár éve azt vettem észre, hogy mikor pelenkában vok, az nem is rossz érzés, inkább, kellemes. Mit tudok tenni?
Tudom hogy ez nem normális, és valamit kéne tenni, de nem tudom mit kéne. Nem vagyok hülye, tudom hogy vannak olyanok akik ezt csinálják felnőtként, és ezt élvezik, de én NEM akarok olyanná válni:S De mégis amikor rajtam van, az ojan jó érzés, valahogy nagyon jó, kellemes:S
14f
Ezzel én is valahogy így vagyok, mint te, Kérdező.
16/f
Ha jól olvastam, akkor a kérdező járt orvoshoz, kivizsgálták és bizonyára javasoltak neki még több vizsgálatot (szakembert).
Én ketté választanám a problémát, mert az éjszakai bepisilésnek és a pelenka megnyugtató érzésének, a kisgyermek érzésnek más-más oka van
Az éjszakai bepisilésnek 3 fő oka lehet: pszichés, szervi elváltozás, egy hormonszerű anyag kiválasztásának hiánya vagy lecsökkenése, mely felel azért, hogy kevesebb legyen az éjszakai vizelet kiválasztás.
Annak, hogy biztonságban éred magad, valószínűleg az a megnyugtató érzés az oka, hogy nem az ágyba pisilsz. Persze, ha ez a helyzet lehet megnyugtató számodra.
Annak, hogy kisbabaként érzed magad, jó érzés, ha meleg (esetleg a nedvesség is) pelus, a tehetetlenség, mint kicsi gyerek, annak lelki oka van, de ez sem betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!