Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Estére inkontinens vagyok....

Estére inkontinens vagyok. Pár éve azt vettem észre, hogy mikor pelenkában vok, az nem is rossz érzés, inkább, kellemes. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez nem normális, és valamit kéne tenni, de nem tudom mit kéne. Nem vagyok hülye, tudom hogy vannak olyanok akik ezt csinálják felnőtként, és ezt élvezik, de én NEM akarok olyanná válni:S De mégis amikor rajtam van, az ojan jó érzés, valahogy nagyon jó, kellemes:S

14f

2011. okt. 27. 13:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Klinikai szakpszihológust keressetek fel ezzel a problémával. A körzeti orvos megtudja mondani hol van a környéketeken.
2011. okt. 27. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
velem is ugyanez van,de velem nem csak esténként,ja és én kontinens vagyok nem inkontinens:S én vagyok Afrika egyébként:)
2011. okt. 31. 02:15
 13/17 anonim válasza:
100%

Ezzel én is valahogy így vagyok, mint te, Kérdező.

16/f

2012. jan. 31. 16:46
 14/17 ementali ***** válasza:
100%

Ha jól olvastam, akkor a kérdező járt orvoshoz, kivizsgálták és bizonyára javasoltak neki még több vizsgálatot (szakembert).

Én ketté választanám a problémát, mert az éjszakai bepisilésnek és a pelenka megnyugtató érzésének, a kisgyermek érzésnek más-más oka van

Az éjszakai bepisilésnek 3 fő oka lehet: pszichés, szervi elváltozás, egy hormonszerű anyag kiválasztásának hiánya vagy lecsökkenése, mely felel azért, hogy kevesebb legyen az éjszakai vizelet kiválasztás.

Annak, hogy biztonságban éred magad, valószínűleg az a megnyugtató érzés az oka, hogy nem az ágyba pisilsz. Persze, ha ez a helyzet lehet megnyugtató számodra.

Annak, hogy kisbabaként érzed magad, jó érzés, ha meleg (esetleg a nedvesség is) pelus, a tehetetlenség, mint kicsi gyerek, annak lelki oka van, de ez sem betegség.

2012. máj. 5. 18:48
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
nincs eben semi rossz az meg nyugtato hogy ratad van a pelus és nem az ágyat pisiled össze abban meg semi rossz sincs hogy kényelmesnek érzed a pelust jo bene gondolj a pelusra ugy mint egy alsó nemüre ami meg véd ha be pisilsz
2012. júl. 6. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
nem kell szégyellni az éjszakai ágyba vizelést.
2013. febr. 24. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért érezhetsz így nagy nedvszívó képességű az éjszakai pelenka ami vastag és nagy csomagja van. Tudatodon kívül büszke vagy szárazon tarja az ágyadat és a pizsamádat. Óvja a felfázástól az alsó testedet a pelus. Ezen semmi szégyellni való nincs amit érzel. :-)
2013. jún. 10. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!