Csak a pelenkában hajlandó kakilni a gyerekem?
4 hónapja szobatiszta, 1 hónapja alváshoz is, de csak a pelenkába hajlandó kakilni.
Jöhetek én azzal, hogy a Miki egér is a bilibe/vécébe kakil, az ovisok is oda, mindenki oda, ő nem hajlandó, képes napokig is visszatartani!
Mit csináljak?
December lesz 3 éves.
2. köszi, megtarthattad volna magadnak a megjegyzésedet.
Nálunk is eleinte csak a pisi volt a "nyerő". Hát, én megírom neked őszintén olyanokat "vetettem be" az ügy érdekében, hogy mondtam neki, hogy ha érzi a kakilást, üljön rá nyugodtan, én is mellé ülök és együtt...:) /Mármint én csak letérdeltem hozzá természetesen./
Aztán volt hogy előtte plüssállatot/autót stb. biliztettünk , majd kértem rá, hogy mutassa meg nekik milyen a"nagyfiús" kakilás . Volt olyan csel is, hogy mondtam, hogy nyugodtan nézze a kedvenc mesefilmjét a bilin, attól még tud koncentrálni a "nagy" dolgokra...
Nem mondom, 2 hetembe telt, de egyszercsak belekakilt. Mostmár magától mondja, és ráül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!