Néha elkap a remegés alig kapok levegőt bepánikolok h nem kapok levegőt és tényleg ugy érzem. Egyszerűen nagyon rossz, olyan mintha megfulladnék de elmulik nagynehezen, ugy h remegek mint állat közbe. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 00:57
11/59 anonim válasza:
Egyik barátnőm is pánikrohamos, neki is cigi+pia váltja ki,vagy valami erős inger. Pszichológushoz jár, és azóta már jobban van.
12/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm h irtatok:) Nélkületek nagyon szar lett volna lefekudni nemsoká:D
2010. jan. 25. 01:36
13/59 A kérdező kommentje:
Annyit tudok még h hipochonder is vagyok szerintem, sokszor bebeszélek magamnak dolgokat és olyankor is vannak ilyen tunetek.
2010. jan. 25. 01:39
14/59 anonim válasza:
az is para a hipohonderség, az is csak egy pánik végülis
15/59 A kérdező kommentje:
Kicsit meg vagyok zavarodva, nem tudom most akkor mivan...Azt tudom hogy sokszor beparázok dolgoktol pl volt már hererákom szívinfarktusom agydaganatom és ne is folytassam ezeket mind én diagnozisztáltamn, tudom vicces. össze vissza beszélek....
2010. jan. 25. 01:47
16/59 anonim válasza:
Neked nem szabad nézni pl horrort, csak vidám filmeket,
és óvni kell magad mindentől ami kiváltja a félelmeidet.
17/59 anonim válasza:
Ne gondolkodj egyfolytában azon hogy épp mitől félsz, egyszerűen fogadd le, hogy egészséges vagy, és akkor az is leszel. Fogadok, hogy a sulikban a vizsgáktól is jobban parázol, mint a többiek :)
18/59 A kérdező kommentje:
Nemsoká lessz 1 kis vizsgánk , amin ha elbukok vége a sulinak. Hát szépen szolva már elképzeltem a szakma nélküli jövőmet:)
2010. jan. 25. 01:58
19/59 anonim válasza:
A vizsga sikerülni fog, már ha ennyire parázol, akkor biztos tanulsz is, vagy legalább írsz puskát... legalábbis egy kettest biztos kapsz, mert lesznek nálad hülyébbek is, nyugi.
De nem az a legrosszabb, hanem majd ha munkát keresel jópofinak tűnni hogy felvegyenek. Nehéz :)
Najóvaan, én mentem aludni, aludj te is mostmár :)
20/59 anonim válasza:
szerintem inkább pszichológushoz menj először, mert ha hipochonder vagy akkor egy orvos könnyen talál rajtad valamit.
Ezt nem cinizmusból mondom, tényleg így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!