(Xanax 0.25-t napi 2x) írtak fel, valamint mg-t és milgammát. Ezeket 2hónapig biztos szednem kéne. Viszont rengeteg rossz dolgot hallottam a nyugtatókról, és félek szedni. Érdekelne, van-e más megoldás, vagy ki mit tapasztalt xanax szedése alatt!?
Én biztos nem szedném be. Van más megoldás.
Ha rendszeresen szeded, akkor 1-2 hét alatt hozzászokik a szervezeted és már nem fog kiütni.
Én is szedtem néhány hónapig és az első időszakban eléggé lenyomott, de később már csak a jótékony hatásai voltak.
Erre is rá lehet szokni, abbahagyni csak fokozatosan szabad, így nálam nem voltak elvonási tünetek.
Nem tudom, hogy mire kaptad, de gondolom nem viccből írták fel. A 0,25-ös nem nagyon erős, de azért inkább hét végén kezd el szedni, hogy ne a suliban/munkahelyen érjenek meglepetések.
11.53 vagyok
Szerintem ne aggódj miatta, nyugodtan szedd be, nekem sokat segített, bár én sem vagyok annak a híve, hogy nyakra-főre gyógyszert szedjek, de sajnos vannak olyan helyzetek, amiket nem lehet másképpen kezelni.
A 0,25-ös nem egy drasztikus szer és, ha a helyén kezeled a dolgokat és nem utolsó sorban megszűnnek az okok amiért rosszul érzed magad, akkor letenni sem olyan nehéz. A lényeg az, hogy ne egyik napról a másikra hagyd abba, hanem először csökkentett adaggal, aztán lassan el is lehet hagyni ( ez szintén 2-3 hét alatt megvan )
Köszi a segítséget!
Mostmár nem félek tőle annyira.Remélem segíteni fog nekem is,és elmúlnak a rosszulléteim.Bízom benne idővel újra a régi lehetek gondok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!