Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Néha elkap a remegés alig...

Néha elkap a remegés alig kapok levegőt bepánikolok h nem kapok levegőt és tényleg ugy érzem. Egyszerűen nagyon rossz, olyan mintha megfulladnék de elmulik nagynehezen, ugy h remegek mint állat közbe. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 00:57
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

Az orvos is azt mondta hogy pszichés, ezért mondtam hogy pszichologushoz menj.

Az ideggyógyász ha szivatni akar elküld MRI-re, ahol nem találnak semmit, de lehet, hogy csak felír Rivotrill-t.

Az is lehet, hogy szerencséd lesz, elbeszélget veled és ad valami jó tanácsot a pánik ellen.

2010. jan. 26. 01:44
 32/59 A kérdező kommentje:
Annyira undoritóan rossz e za valami. Most is éjfélkor hirtelen spontán halálfélelmem lett reszkettem a szivem majd kiugrott és szurt is, mostanra mult el épphogy. Már nem tudom meddig birom az egésszet, pedig én szeretem az életet meg minden. De ez egyszerűen ezt nem birom már továbbb, már a legrosszabbra is gondoltam...:(
2010. jan. 26. 02:20
 33/59 A kérdező kommentje:
:'(
2010. jan. 26. 02:28
 34/59 A kérdező kommentje:
De hogy a bánatba lehetek ilyen szerencsétlen amiota letettem a cigit van minden vbajom amig cigiztem, semmi nemvolt.....
2010. jan. 26. 02:32
 35/59 A kérdező kommentje:
Ennyire rossz még nem volt a szivem maujd kiugrott anyám majdnem hivta a mentoket de vhogy megnyugodtam, mondjátok kérlek ezt lehet kezelni tunetmentessé tenni?:((((((((
2010. jan. 26. 02:57
 36/59 anonim ***** válasza:

teljesen ki fogsz gyógyulni!

próbáld lefoglalni magad mással, mert túl sokat foglalkozol a félelmeiddel.

Menni fog!

2010. jan. 26. 03:07
 37/59 anonim ***** válasza:

ja, mégvalami:

én cigizek, és saját magam tekerem. Ennek az egyik előnye, hogy az általam használt papír (ezüst Rizla) nagyon vékony, vagyis töredék a kátránytartalma szemben a gyári cigikkel. Azokat a cigiket én el sem tudom szívni, köhögök tőlük.

persze nem akarlak rábeszélni...

2010. jan. 26. 03:13
 38/59 A kérdező kommentje:
Nem beszélsz rá nyugi , én 1 életre lemondtam erről. Amúgymeg nemtudom hogy van e- lehet -e hozzá valami köze ma is volta 2-3 órát erősen passzív dohányos környezetbe kevés szellőztetéssel, ugyanugy mint tegnap és tegnap is volt ilyen. Nemtudom lehet ehhez kapcsolódóak a bajok:(
2010. jan. 26. 03:17
 39/59 anonim ***** válasza:

nekem úgy tünik, hogy a dohányzással függ össze ez a pánikbetegséged.

lehet, hogy a függőséged elvonási tünete ez a pánik. ezen érdemes lenne elgondolkodni.

2010. jan. 26. 03:27
 40/59 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs koze hozzá nem esik nehezemre megállni bár igaz hogy az első eset akkor tortent mikor ittasan nagyon sokat szivtam el...
2010. jan. 26. 03:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!