Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normálisak ezek a mellékhatáso...

Normálisak ezek a mellékhatások az antidepresszív gyógyszeremtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már három éve panikbeteg vagyok és depressziós (18F) és az orvos most írt fel nekem antidepresszív kapszulákat (venlafab), amiket tegnap bevettem reggel és már tegnap dél óta rosszul vagyok. Fáj a fejem,pánikrohamom van,szédülök,össze vagyok zavarodva,magányosnak érzem magam,hányinger, száraz a szájam, néha fáj egy kicsit a szemem,nem tudok aludni...Állítolag normálisak ezek a mellékhatások, de nagyon rosszul vagyok,remélem,hogy ez nem marad sokáig így. Pár óra múlva megint be kell vennem a kapszulát és iskolába is kell mennem.

(35,7mg)

Van valakinek tapasztalata ezzel? Volt már valakinek ilyenje? Ha igen, elmúlik?

Köszönöm a válaszokat nagyon félek!

2014. márc. 12. 03:50
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

27:

A gyógyfüveknél 1. bámelyik bioboltban értenek hozzá, 2. vedd meg Maria Treben könyvét, ott minden le van írva, 3. írd be a neten: ingyenes gyógyfüves tanácsadás (vagy hasonló), én nála voltam: gyorgytea.hu. Vannak herbológusok kórházakban is, kérj ott konzultációt, konkrétan az onkológia intézetben tudom, hogy vannak, de biztos több helyen is van ilyen.

Elmehetsz bármelyik gyógyközpontba is konzultációra, előadásra... rogyásig van infóval a net és a könyvesboltok.

A többinél: nincs evvel a betegséggel személyes tapasztalatom, mert sosem voltam pánikbeteg.

Racionálisan kevésbé lemérhető dolgokra oldok csak.

Most kezdtem egészségi dolgokra használni őket, majd visszajelzek.

Gyógyfüvekkel felfázást, női betegségeket gyógyítottam már, az kb. néhány óra, max. 2 nap.:)

2014. márc. 12. 19:07
 42/44 anonim ***** válasza:
35ös: bocsánat, és mivel második illető vagy, aki magára veszi szerintem ok nélkül, ezért hozzá tenném, h akinek nem ige ne vegye magára.
2014. márc. 12. 19:29
 43/44 anonim ***** válasza:
36: azért mindenesetre bátor voltál, de ez lehet neked is egy terápia volt...viszont tudnod kell, h ezek milyen bogyók, így ha fokozatosan is teszi le az ember az a biztosabb, ha van orvos mellette, ezt nem a nap 24 órájára értem...! És kihangsúlyoznám, h nem a bogyókkal való tömést támogatom, sőt...viszont ez amolyan 21es csapda is, így jobb óvatosnak lenni, amennyire csak lehet.
2014. márc. 12. 19:31
 44/44 anonim ***** válasza:
43: Én úgy értelmezem a Kérdező írásait, hogy kb. 1-2 napja szedi csak... tehát az ominózus "fokozatosan leállni a szerről" még nem aktuális nála, hiszen még rá sem állt.
2014. márc. 12. 22:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!