Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normálisak ezek a mellékhatáso...

Normálisak ezek a mellékhatások az antidepresszív gyógyszeremtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már három éve panikbeteg vagyok és depressziós (18F) és az orvos most írt fel nekem antidepresszív kapszulákat (venlafab), amiket tegnap bevettem reggel és már tegnap dél óta rosszul vagyok. Fáj a fejem,pánikrohamom van,szédülök,össze vagyok zavarodva,magányosnak érzem magam,hányinger, száraz a szájam, néha fáj egy kicsit a szemem,nem tudok aludni...Állítolag normálisak ezek a mellékhatások, de nagyon rosszul vagyok,remélem,hogy ez nem marad sokáig így. Pár óra múlva megint be kell vennem a kapszulát és iskolába is kell mennem.

(35,7mg)

Van valakinek tapasztalata ezzel? Volt már valakinek ilyenje? Ha igen, elmúlik?

Köszönöm a válaszokat nagyon félek!

2014. márc. 12. 03:50
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

mutassad. de szerintem itt nincs olyan ember, aki ismeri a tuti megoldást, csak lusta, és kényelemből gyógyszert szed. én se poénból próbáltam ki, nagyon rossz volt maga a tudat is, hogy nekem valaki szerint ilyen kell.

na de hiába is kéne, ha úgyse csinál semmit. de én legalább tapasztalatból írok, nem a levegőbe, hogy mi van a neten.

2014. márc. 12. 09:37
 12/44 anonim ***** válasza:

10, nekem ne mondd... magamtól jöttem rá, hogy hulladék az a gyógyszer és egyenesen a szeméttelepre mentem megválni tőle.

a megoldást pedig szívesen fogadnám, mert nem gyógyultam meg, csak a végtelen önuralmam tart szinten.

2014. márc. 12. 10:07
 13/44 anonim ***** válasza:

11: ennek nincs köze a lustasághoz, és kényelemhez...látszik nem ismered igaz a pánikbetegség témáját...én soha nem akartam, h ilyenekkel tömjenek, de még tiltakozásra eleinte engem akartak pszichiátriára bezárni, h nem óhajtok gyógyulni alapon...akkoriban még ilyet lehetett tenniük a dokiknak, h ma lehet-e már nem tudom, remélem nem. Én is utána végül abba hagyni is pszichiáter segítségével tudtam...annak ellenére, h akartam így tenni eleitől fogva...talán nekem egy szerencsém volt, h nem álltam meg egy dokinál, és addig kerestem, amíg nem találtam vkit, aki valódi segítséget adott.

Kérdezőnek: ne hagyd abba önként, addig keress te is szakembereket, akik valódi segítséget nem nyújtanak...és az abba hagyásba is segítenek, utána pedig a valódi lélek beli gyógyításodat kezdik el...aki megtanít küzdeni ellene.

2014. márc. 12. 10:52
 14/44 anonim ***** válasza:
Javasolom első gyakorlatnak tanulmányozni amit a wikipédia ír a "placebo hatás" címszó alatt. A következtetések levonását rátok bízom, ezt itt nem fogom ecsetelni. Ha valamelyiteknek kérdése merülne fel, várom priviben.
2014. márc. 12. 10:52
 15/44 anonim ***** válasza:
Előző vagyok még: a google a barátod...de azon a linken keresztül is elindulhatsz, akiket első hszembe betettem...ha másért nem is, és másban nem is a tréningjük ami ingyenes már az is sokat segíthet számodra...ezért is mertem ismeretlenül ajánlani.
2014. márc. 12. 10:55
 16/44 anonim ***** válasza:

13,

biztos a közbeeső rész zavart be téged.

"nincs olyan ember, aki (...)csak lusta, és kényelemből gyógyszert szed. "

előzőnek írtam, aki szerint marha, aki kipróbálja. szerintem meg nem marha, hanem kipróbált még egy csomó minden mást is, és erre is sor került. kényszerből.

2014. márc. 12. 11:04
 17/44 anonim ***** válasza:
13: bocs, akkor tényleg féreértettelek.
2014. márc. 12. 11:41
 18/44 anonim ***** válasza:
16ost akartam írni, nem 13ast! :D
2014. márc. 12. 11:42
 19/44 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Nekem 10mp-ig tartott.

[link]

Olvassatok még többet a témában, ettől a szerzőtől. Jó egészséget.

2014. márc. 12. 13:29
 20/44 A kérdező kommentje:
De nem hagyhatom abba, a pszichologusom azt mondta, hogy ez jót fog tenni, nem leszek depressziós és pánikbeteg se és addig ameddig szedem ezeket a gyógyszereket amik elnyomják a tüneteket változtatok az életemen.
2014. márc. 12. 14:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!