Izaa kérdése:
Miért remeg a fejem?
Figyelt kérdés
Napok óta folyamatosan remeg a fejem, néha erősebb, néha kevésbé, mellette nyomást érzek a fejembe. Bementem a házi orvoshoz 2x is és másodjára meg kaptam beutalót a pszichiátriára...
Szerettem volna csak megnézetni neurológussal ( pszichológushoz rendszeresen járok), de nem kaptam beutalót, és most félek kicsit hogy nem tudom a pontos problémát vagy hogy mit kell tenni. Valaki valami tanács?
19/L
ma 16:10
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem neurológiára kellatt volna küldenie. Jobbik esetben majd továbbküld a pszichiáter, ha már a háziorvosod hozzá küldött, de én inkább magánorvoshoz mennék.
2/2 anonim válasza:
Szintén úgy gondolom ez Neurologia.
Ha van lehetőség magánban ha nincs akkor írasd rá a papírodra a pszichiáterrel, hogy Neurológus nézze meg.
Azt meg szépen mutasd be a háziorvosnak és kérj beutalót.
Komolyan nem értem az Orvosokat...
Remélem sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!