Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnám legyőzni a tanulás...

Hogy tudnám legyőzni a tanulással kapcsolatos szorongásom? Többi lent

Figyelt kérdés
Másoddiplomat csinálnék, mert az első "büfédiploma" volt. 3 évig mindennap tanultam, állandóan rá voltam parazva még is 3_ra diplomáztam. Humán erőforrásra és közigazgatási szervező szakra jelentkeztem. De nagyon bizonytalan vagyok. Gazdasági kicsit jobban fekszik, bár a matek se erősségem. A jogi dolgokat is meg kell tanulni érteni és beseggelni. Ami a szorongást kiváltja hogy van egy másfél éves kislányom. A sok tanulás tőle venné el az időt. Minimális segítségem lenne ( férj, nagyszülők). De egyszerűen tudom hogy át kell képeznem magam, mert egyre kevesebb a lehetőség a környéken és nem mindegy a lányom szempontból H mennyit tudok mellette lenni később ( ha beteg meg amúgy is ne kelljen ejjelig & hétvégén dolgoznom /szállítmányozásban dolgoztam/) Kell változtatnom, de nagy áldozattal járna, mert hamar el megy 3-4 év... Szóval értitek. Tanfolyam jobb lenne , de nem bírom a fizikai munkát és az OKJ rendszert kinyirtak.
febr. 15. 21:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!