Feleségem nagyon beteg. Kemoterápia utána immunterápia segíthet. A barátnői azonban telebeszélik a fejét az kemóval kapcsolatos összeesküvés elméletekkel. Hogyan tudom meggyőzni, hogy az onkológus jobban ért hozzá, mint a barátnői?

A barátnőknek van legalább valami ötletük, hogy gyógyuljon meg?
Ha a barátnőkre jobban hallgat, mint az orvosokra, és rád, akkor sokat nem tudsz tenni. Butaság ellen nincs orvosság.

Nem számít, hogy mi a barátnők végzettsége. Én budai magánorvosoknál voltam, akik summa cum laude végeztek a SOTE-n, mégsem értek lónak a farkát sem. Szinte minden problémámat olyanok oldották meg Facebook csoporton, akiknek nincs orvosi végzettsége.
A kemoterápia után pedig el kell fogadni, hogy 10-ből legalább 7 embernek kakukk. Nagyon radikális beavatkozás. Az összes rokonom, ismerősöm halott, aki átesett rajta. Ha nem rögtön, akkor 2-3 éven belül

Hát ha visszautasítja a kemot az vehető természetes kiválasztódásnak. Az idióták meghalnak, így az átlag IQ nő.
Sajnos sokan képtelenek felfogni hogy a kemo olyan mint üszkösödésnél az amputáció vagy mikor a rohadt gyümiből kivágod a rossz részt de megy vele egy kis jó rész is. A kemo valóban méreg, nem válogat, viszi a jó és rossz sejteket is, viszont a maradék jó sejtek elkezdhetnek utána osztódni, regenerálódik a test. Minél kevésbé terjedtek el a rossz sejtek még, annál jobb. Az antibiotikum is így működik, megölik a rossz bacikat és a jó, élethez/emésztéshez nélkülözhetetlen bélbaktériumok egy részét is. Ne legyen idióta, inkább a kemo mint a halál. A barátnői pedig a halálát kívánják szóval nem is igazi barátnők.
Gyomor daganat petefészek áttét.
A barátnők megmondták: Egyen piros dolgokat...

Te vagy a naív kérdező, ha azt hiszed, hogy a kemó megmenti az embereket. A legtöbb kemós meghal.
A kemó az átlag nép "gyógyszere", ha gazdag lenne, nem azt kapna, hanem génterápiát.
A kemó méreg, ezt fogadd el, az egész testét megöli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!