Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Feleségem nagyon beteg....

Feleségem nagyon beteg. Kemoterápia utána immunterápia segíthet. A barátnői azonban telebeszélik a fejét az kemóval kapcsolatos összeesküvés elméletekkel. Hogyan tudom meggyőzni, hogy az onkológus jobban ért hozzá, mint a barátnői?

Figyelt kérdés
A barátnők véleménye mindig is nagyon nagy súllyal esett a latba. A barátnők véleménye még a tényeknél vagy a saját tapasztalatoknál is "fontosabb"
okt. 14. 11:57
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Konteóiddal gondolom azért nem a családodat és a barátaidat fárasztod, mert ők már rég nem állnak szóba veled...
okt. 20. 02:20
 32/46 anonim ***** válasza:

Gyengébb értelmi képességűek kedvéért itt egy cikk:

[link]

(Segítek: A C-vitamin is antioxidáns)

okt. 20. 13:17
 33/46 anonim ***** válasza:

29: A C-vitamin infúziónak van értelme, de ezt semmilyen orvos nem fogja neked megerősíteni. Szájon át szedve is megoldható, de jelenleg én egyetlen olyan termékről tudok, amely a rák ellen hatásos megfelelő C-vitamin vérszintet tud elérni: ez a Fenu-C kapszula.

(28)

okt. 20. 13:23
 34/46 anonim ***** válasza:

Én is mutatok valamit!

"A méregtelenítő termékek fogyasztása mellett érdemes C-vitaminban gazdag táplálékokat fogyasztani, mert a C-vitamin segít a méreganyagok semlegesítésében és javítja az immunrendszer működését. A C-vitamin segít javítani a máj és a vesék működését, ami fontos a méreganyagok eltávolításában."

okt. 20. 20:25
 35/46 anonim ***** válasza:

"A C-vitamin kiemelkedően fontos a máj detoxikáló képessége szempontjából, amely segít­ségére van a szervezetnek abban, hogy megsza­badulhasson az idegen, szintetikus anyagoktól, például a drogoktól (gyógyszerektől), a rákkeltő anyagoktól, a szennyeződésektől és más mérgek­től - mivel a C-vitaminnak a máj méregtelenítő folyamatában -, amely megelőzi, hogy a káros anyagok a szervezetet roncsolhassák - kritikus szerepe van az egészség megőrzésében.

A kutatá­sok azt is bizonyították, hogy ha a szervezet foko­zott mértékben van kitéve a mérgező anyagok­nak, akkor C vitamin-szükséglete is megnő. Az olyan drogok szedése esetén, mint például az orális fogamzásgátlók, a kortizon vagy a prednizolon, a szervezetünk fokozott mértékben igényli a C-vitamin bevitelét."

okt. 20. 20:29
 36/46 anonim válasza:
Szia! Elvállalta vegülis a kemoterápiát?
okt. 22. 18:29
 37/46 A kérdező kommentje:
kedden kiderül
okt. 23. 18:21
 38/46 A kérdező kommentje:
Ezt még igen. Most a következő a kérdés. Szerzek neki lelki segítséget, hátha segít
okt. 30. 12:04
 39/46 Noresz76 válasza:

Szia kèrdező.

2024 januárjában 08an akut mileoid leukemiàval kerültem kórházba. Mivel agresszív prognozisu más választás nem volt mint kemo különben lehet még pár hét vagy talán egy hónap halál. Többfajta cemo szer van amit varialnak a szövettani eredmény alapján. Sajnos nekem mihamarabb el kellett kezdeni a cemot és az egyik szer pangasos szivelegtelenseget okozott ( derékig felvizesedtem tudomben víz lett szivburoknal szintén a szaturaciom 75 re esett) intenziv osztály hála égnek a legerősebb oxigén mászkál megúsztam négy napig voltam ott. Vissza a Hematologiara kerültem. Június 25 ig voltak kezelések ( 5 kezelés kb négy én kemo) második kezelésnel kicserélték a szert másikra. Voltak még persze bajom lègmell miatt mellkas sebeszet négy nap. Nagyapám beállt egy hétig erős fájdalomcsillapító. Székrekedés vagy gyógyszerekből vagy még rá a kemotol. Herpesz az oldalamat kiutottee az utolsó kezelésnel. Szeptemberi utolsó budapesti vizsgálat szerint negatív voltam. Sajna vagy nem tudom keresték donort a bankban nem találták nekem. Amit tudok tanácsolni b vitaminokat ne szedjen vagy ami az tartalmazza bármilyen étel gyümölcs gyorsan osztodo sejteket meg serkenti! Ha a cemot válassza készüljön fel hogy a szájtol nyálkahártya vekonybelet behatóan gyorsan osztodo sejtek vannak amik sérülnek. A cemo alatt bárki bármit mond vitaminokat ne szedjen mert az befolyásolja a cemo menetét. Szovetten patolologia és az oknko team dönt a megfelelő cemoszerektol. Sok sok kitartást és igen nagy türelmet kívánok!

okt. 30. 17:19
 40/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes beszámolót. Elképesztően erős vagy.
okt. 30. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!