Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Feleségem nagyon beteg....

Feleségem nagyon beteg. Kemoterápia utána immunterápia segíthet. A barátnői azonban telebeszélik a fejét az kemóval kapcsolatos összeesküvés elméletekkel. Hogyan tudom meggyőzni, hogy az onkológus jobban ért hozzá, mint a barátnői?

Figyelt kérdés
A barátnők véleménye mindig is nagyon nagy súllyal esett a latba. A barátnők véleménye még a tényeknél vagy a saját tapasztalatoknál is "fontosabb"
okt. 14. 11:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
100%
Apukámnak is rosszindulatú gyomordaganata van(volt), neki júliusban derült ki, Augusztus végén műtötték, közeli nyirokcsomókban találtak neki áttéteket amit ki is szedtek a műtét közben! Jelenleg nincs áttét, de így is kell kemoterápia, mert a gyomordaganatot agresszívnak mondják.. Apukámnak vannak más alapbetegsegei is, de így is vállalta a kemoterápiat, mivel enélkül magas eséllyel vissza jönne a daganat.. Nem tudom a feleséged nem műthető? Talán ha az áttétek visszahuzodnanak lehetséges, hogy megműtenék? Kitartást Kívánok!
okt. 17. 21:42
 22/46 anonim ***** válasza:
Az én nagyapámnak is mindig beüt a kemo, időszakosan jár asszem párhetente egy hatalkalmas kúrára, aztán egy jó ideig megint nem. Kemó utáni pár nap ki van ütve. Mindezt azután, hogy az egész rákra akkor derült fény, amikor a második kórházban csináltak vastagbéltükrözést és egyből tolták a műtőbe. Attól függetlenül, hogy a kemoterápia nyilvánvalóan szétgyilkolja az ember testét, az elmúlt 12 évét valószínűleg annak köszönheti, hogy amikor az orvos mondja, bemegy és megkapja a kezelést.
okt. 17. 21:46
 23/46 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam régen hogy emelni kell a C-vitamin dózist az ilyen gyilkolászások helyett.
okt. 17. 21:52
 24/46 anonim ***** válasza:
okt. 17. 21:55
 25/46 anonim ***** válasza:
Ja, mert a C-vitamin az mindenre csodaszer. :D :D
okt. 17. 22:25
 26/46 anonim ***** válasza:
Hát ha így állsz hozzá...
okt. 17. 23:39
 27/46 anonim ***** válasza:
Tehát azt mondod, hogy a placebó minden rákot meggyógyít?
okt. 18. 02:44
 28/46 anonim ***** válasza:
23: Kemoterápia alatt nem szabad C-vitamint szedni, mert csökken a hatása.
okt. 18. 10:33
 29/46 anonim ***** válasza:

28. Beszarok! Ezt kinek az érdeke?!

És ha mondjuk a kemót (mérget) hagyná, a C-vitamint meg szedné az nem lenne észszerűbb?

okt. 19. 21:42
 30/46 anonim ***** válasza:

28. Na itt el is mondja hogy mire megy ki a "játék"!

A TOTÁLIS lepusztulásra!

okt. 19. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!