Hogy szokjak le a velaxinról75?( antidepresszáns)
Figyelt kérdés
febr. 15. 20:48
2/8 anonim 

válasza:

Miért akarsz leszokni?
Egyébként orvosi segítséggel javasolt.
3/8 anonim 

válasza:

Az orvossal beszéld meg a leszokás menetét, csak fokozatosan lehet abbahagyni, különben komoly elvonási tüneteid lesznek.
4/8 Kalman.Mikorka 

válasza:

A pszichiátered elmondja a módját, beszéld meg vele, ő a szakember.
Miért akarod letenni?
75mg még kis adag, elég könnyű elhagyni. Úgy tudom, annál kisebb dózis nincs is.
Viszont abbahagyáskor visszatérhetnek azok a tünetek amire eredetileg felírták. Ha nagyon régóta szeded, akkor elvonási tüneteket is okozhat.
Ha nem hat eléggé vagy mellékhat, akkor jelezd a dokinak, lehet, hogy átállít valami jobb gyógyszerre. Nem mindenkinek válik be ugyanaz.
5/8 anonim 

válasza:

En pár évet szedtem mielőtt ezen gondolkoztam. Egészen jól rendbe tett amúgy. Kis adagokban kezdtem csökkenteni. Vettem elegy keveset az esti adagból. Par hónappal később ugyanúgy a reggeliből is. És így tovább
. Szépen lassan
6/8 anonim 

válasza:

Orvosi segitseggel, nagyon lassan csokkentve az adagot. Ha tudsz angolul van sok tanacs ilyen teren a neten. Akar redditen vagy facebook csoportokban.
7/8 anonim 

válasza:

Egyebkent van értelme bármennyire is siettetni a dolgot? Pláne, hogy gondolom egy alap probléma volt amire elkezdted szedni.
8/8 MTamas2 

válasza:

Ha ezzel a gyógyszerrel jól vagy akkor nyugodtan szedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!