Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Befejezhetem azonnal az...

Befejezhetem azonnal az összes gyógyszer szedését, már az őrület határán vagyok?

Figyelt kérdés
Pár hét alatt sok anyagi kár ért a feledékenységem miatt. Szeptemberétől élek gyogyszereken, azelőtt még többször volt túladagolásom , de szeptembertől szedem rendezésen. Sertralint reggel, xanaxot és egy ideig stilnoxot is szedtem, estére pedig triticcot. Xanaxot túlzásba vittem, napi 1 mg meg volt, rosszabb napokon akár 1.5 mg is. Tegnap bevettem kb 4-5 mgt mivel megint ideges lettem mert elhagytam a pénztárcám. Emlekezet kieseseim vannak vagy én nem tudom, teljesen ki vagyok idegileg. Most remegek és nem jól érzem magam. Meg akartam tegnap halni, gondoltam, ha a többiek elalusznak akkor beveszem a maradékot összes gyogyszert, sajnos én aludtam el hamarabb. Nem tudom mit tegyek itt vagyok huszon évesen és ennyire tönkre ment a memóriám.

tegnap 14:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, fokozatosan kell letenni, mert brutális elvonasi tüneteid lesznek
tegnap 15:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja és pszichiáter, pszichológus
tegnap 15:17
 3/19 A kérdező kommentje:
Semmit sem ér. Csak a halál segíthet.
tegnap 15:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor és milyen panasszal mentél először orvoshoz? (Pszichiáterhez.)
tegnap 15:52
 5/19 A kérdező kommentje:
Depresszió, aztán kiderült, hogy szorongás is van, majd később a kórházbann alkalmazkodási zavar
tegnap 15:57
 6/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ostoba is vagyok, ennyi mimdent elveszteni pár hét alatt.
tegnap 15:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne fejezd be, menjél vissza az orvoshoz, hogy rosszul vagy, be fogják tudni állítani a gyógyszert. Ha kell, be is fektetnek.

A benzodiazepineket különösen a xanaxot nem jó össze-vissza szedni.

Mert zavartságot, depressziót, öngyilkos gondolatot okoz, rossz közérzetet, nagyon hirtelen is ürül, ezzel pánikrohamot okoz.

Szeptember óta már több hónap eltelt, kommuikálni kell az orvosnak, ha nem válik be a gyógyszer, nem jól vagy.

Akkor tudja beállítani, ha mondod mi a panaszod.

Ha nem mész el, nem szólsz, nem tudnak segíteni.

tegnap 16:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Értem. De MIKOR mentél először orvoshoz és mikor kerültél kórházba és mennyi időre? Ott mit diganosztizáltak, mit írtak a zárójelentésedre? Mikor jelentkeztek a memória problémák?
tegnap 16:02
 9/19 A kérdező kommentje:

Második műtétem után voltam először orvosnál február 9-én.

Utána kaptam excitilt és helexet. Az exem lebeszeltel róla, hogy ne szedjem. Nem is szedtem, de a helex, neurolhoz hozzá tudtam férni így volt két túladagolásom. A harmadik túladagolás szeptemberben történt amikor összevesztem és szakítottam a barátommal, O erőszakosan betört a lakasomba, így rendőrt hívtam rá, utána bűntudat gyötört amiért rendőrt hívtam rá és a létező összes mindenféle gyógyszert beszedtem ami volt. Önszántambol mentem akkor be az ügyeletre, 4 nap intenzív, utána 3 hét pszichiátria nyílt osztál. Október 8-án jöttem ki. Egész életemben depressziós lehettem, csak a külön koltozeskor tört felszínre még jobban. Barátom is kihozta belőlem,mert nem tudott leválni a szüleitől, pedig O idősebb, mint én. Haza kellett költöznöm . Idén lett durvább a memória zavarom.

tegnap 16:14
 10/19 A kérdező kommentje:
Remalmaim vannak, hogy molesztaltak, pedig már az rég történt 9-15 éves korom kellett rettegni attól, utána már nem.
tegnap 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!