Befejezhetem azonnal az összes gyógyszer szedését, már az őrület határán vagyok?
Ne fejezd be, menjél vissza az orvoshoz, hogy rosszul vagy, be fogják tudni állítani a gyógyszert. Ha kell, be is fektetnek.
A benzodiazepineket különösen a xanaxot nem jó össze-vissza szedni.
Mert zavartságot, depressziót, öngyilkos gondolatot okoz, rossz közérzetet, nagyon hirtelen is ürül, ezzel pánikrohamot okoz.
Szeptember óta már több hónap eltelt, kommuikálni kell az orvosnak, ha nem válik be a gyógyszer, nem jól vagy.
Akkor tudja beállítani, ha mondod mi a panaszod.
Ha nem mész el, nem szólsz, nem tudnak segíteni.
Második műtétem után voltam először orvosnál február 9-én.
Utána kaptam excitilt és helexet. Az exem lebeszeltel róla, hogy ne szedjem. Nem is szedtem, de a helex, neurolhoz hozzá tudtam férni így volt két túladagolásom. A harmadik túladagolás szeptemberben történt amikor összevesztem és szakítottam a barátommal, O erőszakosan betört a lakasomba, így rendőrt hívtam rá, utána bűntudat gyötört amiért rendőrt hívtam rá és a létező összes mindenféle gyógyszert beszedtem ami volt. Önszántambol mentem akkor be az ügyeletre, 4 nap intenzív, utána 3 hét pszichiátria nyílt osztál. Október 8-án jöttem ki. Egész életemben depressziós lehettem, csak a külön koltozeskor tört felszínre még jobban. Barátom is kihozta belőlem,mert nem tudott leválni a szüleitől, pedig O idősebb, mint én. Haza kellett költöznöm . Idén lett durvább a memória zavarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!