Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed valaki Convulexet epileps...

Szed valaki Convulexet epilepsziára? Veszélyes gyógyszert?

Figyelt kérdés
Epilepsziára kaptam, de még nem kezdtem el szedni, mert elég durva mellékhatásokról írnak, akár halálos májkárosodásról. Valakinek tapasztalat?

jan. 22. 01:39
 1/4 anonim válasza:
Szia, én krónikus migrénre szedem egy éve, reggel1 este 2. Nincs negatív tapasztalatom a vérképem tökeletes, nekem az Amerikai úti neurológián írták fel, és azt mondták hogy ennél sokkal nagyobb mennyiségben okozhat problémát az arra érzékenyeknél, de nem egyből rögtön azonnal , nyilván zéro alkohol és akkor teljesen biztonságos.
febr. 5. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon valóban nagyon ártalmas, sajna, nem ok nélküll panaszkodnak rá.

Engem még időben leállítottak róla, találtak az epilepsziámra új és nekem jobban segítő hatóanyagot.

Nálam durva étvágyat csinált, éjjel-nappal zabáltam, híztam. Amit ugye meg a felesleges plusz kilók jelentenek: nehézlégzés, cukorbetegség. Immáron pedig a Convulex-hozta bajok súlyosbodása.

Ha van szaktudása és türelme a dokinak tovább keresni és kapnál valami emberbarátibb hatóanyagot, az jó lenne, de itt egy laikus véleményét olvastad!

febr. 8. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:
A brivaracetám mellé kaptam, az viszont jobb gyógyszer úgy említette ő is, hogy korszerű, nincsenek mellékhatásai igazán.
febr. 9. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A fiam 12 éve szedi epilepsziára.

A rohamokat teljesen megszüntette.

Mellékhatása nála nem bizonyítottan a súlyos tanulási és figyelemzavar. Ha egyszer elhagyja, akkor derülhet ki, hogy tényleg attól volt-e.

Egyébként 3 havonta majfunkcio ellenőrzés van a véréből.

febr. 17. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!