Az epilepszia okozhat mindenben felfokozott állapotot?
Reflex epilepsziás vagyok. Nem szedek semmit, legalábbis azt mondta a doki, hogyha tudom kerülni a kiváltó tényezőket, akkor nem kell. Viszont korábban 6 agyműtétem volt agytágulat miatt, ami megoldódott végül, megszűnt az agyvízfelszívódási zavar. Ugyanakkor epilepsziám lett és mostanság mindenre fokozott állapot jelentkezik nálam, értem úgy: feszülnek a végtagjaim 0-24-ben, éjszaka emiatt nyújtózkódom, sokszor feszítem meg az izmaimat. Máskor farkas éhség érzetem van, de a cukrom 5 viszont izzadok, mint akinek leeshetett a cukra és falnom kell szinte. Máskor hányingerem van, éhséget nem tudok érezni. Előfordul, hogy megjelenik egy folt a látóteremben és fényes, ami vibrál, aztán idővel tűnik el. Hiperszexualitást érzek, olyankor többször kell önkielégítenem egymás után, illetve ha van partner szexelni, ez akár 5-6-7 orgazmus is lehet és már kívánom a 8-9-10. alkalmat is, de van amikor meg 2-3 napig alig és olyankor a sperma mennyisége is kicsi és a péniszem sem jön olyan izgalomba.
Előfordul, hogy nagyon ingerült vagyok mindenféle zajra, fényre és szaporábban ver a szívem vagy egy pillanatra bedobban. Erre készült szív ultrahang, holter, de semmi eltérés ott. Viszont a bedobbanást az EKG mutatta, de a kardiológus szerint nem szív eredetű.
Néha nagyon aluszékony leszek, máskor alig alszok 3 órát. Ilyen abormális felfokozott állapotok váltják egymást néha visszafogott állapotokkal és gyakran törnek rám rossz gondolatok amik ismétlik magukat, de olyan is van, hogy dallamok mennek a fejemben amiket nem tudok kiverni és kezd megőríteni. A szexuális inger miatt van, hogy egész éjszaka merev a péniszem még akkor is, ha előtte volt 3-4 orgazmus és az agyam olyankor csak a szexuális képeket látja, meztelen nő, akikkel csinálom és van hogy spontán orgazmusom is lesz közben. Néha izomrángások is kialakulnak utána és volt, hogy hirtelen levert a víz.
Erre már kellene gyógyszer? Kezdi tönkretenni minden napomat ez az állapot!
Igaz az orvos 1 éve már javasolta a brivaracetámot, de nem indította el, mert azt mondtam még várhatunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!