Depakine chrono?
Borderline vagyok és a pánikolásra, szorongásra kaptam scippát és mellé ezt a depakine chrono-t mint hangulatstabilizálót.
Nem értem hogy akkor a betegtájékoztatón miért van epilepszia és bipoláris zavar említve. Ráadásul a mellékhatások is ijesztőek, főleg a fáradtság ami kóma szerű is lehet?! Nem merem bevenni este és csak úgy elaludni. Milyen gyógyszer ez? Lehet rosszat írt fel?
Borderline zavar bno kódjára semmilyen gyógyszer nem írható fel. De a tapasztalatok szerint a depresszióra, szorongásra és főként a bipoláris zavarra írható gyógyszerek hatékonyak a border zavar néhány tünetére. Ezért praktikusságból diagnosztizálnak papíron más betegséget és annak kódjára írnak gyógyszert.
Engem enyhén, az éjszaka átalvásához nem eléggé szedált a Depakin.
Oh, nem tudtam. Köszönöm a válaszod.
Neked nem okozott semmiféle mellékhatást?
Nekem is említette a doktornő, hogy segíteni fogja az alvást. Remélem azért ha nem is teljesen de valamennyit fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!