Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik a tapasztalatok a Scippa...

Mad Max2 kérdése:

Mik a tapasztalatok a Scippa nevű gyógyszerről?

Figyelt kérdés

A feleségemnek ezt a gyógyszert írta ki a pszihódoki, állítólag "generalizált szorongása" van.

Tényleg eléggé idegbeteg mostanában.

Ez a bogyó ez ugy hat hogy olyan lesz mint régen?

Lenyugszik, megnyugszik majd?

Aki szedi ezt az izét azoktól kérdem.

tegnap 06:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Itt GYIK-en vagy további fórumokon nagyon sok tapasztalatot találsz róla összeségében, mint a legtöbb antidepi vagy beválik 4-8 hét után vagy nem sajnos ezek teljesen egyénfüggők. Egyébként engem is diagnosztizáltak anno generalizált szorongással, hát mit ne mondjak nem fogadtam el a gyógyszert az a gond vele, hogy a problémát nem oldja meg max elnyomja, de vele együtt pl a szexuális életet is, a motivációt, a boldogságot is sok esetben. Később mikor adtam egy próbát a gyógyszereknek mocskosul megbántam..
tegnap 08:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Többek között ezt is szedtem antidepresszánsként. Nem tudom, mindegyik antidepresszánsnál igaz-e, de az első egy-két hétben növelheti is a szorongást, ezért pl. nekem az elején felírtak xanaxot, hogy ha nagyon úgy érzem, vegyek be egyet (szerintem akkor ilyen heti kétszer be is vettem). Nekem amúgy az antidepresszáns az első pár hónapban kicsit rontott a orgazmuskészségen, aztán teljesen helyreállt, mintha nem is szedném (sajnos a hangulatomat tekintve is).
tegnap 12:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem semmi változás nem lett tőle. Sokan írták itt mások is, hogy nem változott semmi.
ma 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!