Frontin és rivotril függőség utáni érzelmi elsivárosodásra jó lehet a scippa(cipralex)? PSzichiaterem ezt írta fel nekem (10mg) Tapasztalatok a gyógyszerrel kapcsolatban?
Én Xanaxot szedek egy ideje már nincsenek nagyon érzelmeim, és valahogy nem tudom elképzelni, hogy ezt valami gyógyszerrel is lehet kezelni.
Viszont nem vagyok szakember szóval szerintem próbáld azért ki, aztán kitudja lehet vissza sírod a mostani állapotodat:D
Nyugtató elvonás után normális az érzelmi sivárság. Akár 1-2 évig is eltarthat, de magától rendeződni fog. Nem újabb gyógyszerekkel kéne bombázni a " lábadozó" agyat, hanem hagyni időt neki meggyógyulni rendesen.
Ez kb olyan, mintha az alkoholista vodkával akarná gyógyítani a pálinka elvonási tüneteit.
Durván benzo függő voltam, 15 hónapja tiszta vagyok, de még mindig nem az igazi. Nem sok mindenhez értek, de a gyógyszerekhez nagyon. Szóval hallgass rám, és a nyugtató függőséget ne egy másik gyógyszerre rászokással gyógyítsd. Sétálj, nézz filmeket, olvass könyveket, és majd rendeződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!