Mit gondolsz a Xanaxról?
Figyelt kérdés
16 éves voltam, mikor először fel tudtam íratni. Simán, bemondásra. Elmentem a dokihoz, közöltem, hogy már 1 éve szedem, és felírta.
Mért írják fel gyerekeknek is? Azóta már abbahagytam, mert eljutottam napi 7mg-ig.. meg addigra már a legdurvább kombinációkban szedtem.
Nektek is felírták olyan fiatalon?
2021. febr. 16. 00:46
2/21 anonim válasza:
Könnyen hozzá lehet szokni. Apukàm halàla utàn írta fel az ideggyógyász. 2 hétig szedtem, de sokkal szarabb volt vele, mintha nem szedtem volna. Soha többé ilyesmit nem szedek. Elfelejtettem gondolkozni. Rajtam minden mellékhatàs kijött. Borzasztó volt. Senkinek sem ajànlanàm.
3/21 anonim válasza:
Hogy napi harom kilot tomnek a pofajaba annak, aki feltalalta. Az egyik legalrtalmasabb, fuggoseget okozo "gyogyszer". Tobbet art, mint hasznal.
4/21 anonim válasza:
Ismerősöm úgy rákapott, hogy éjfélkor nyomott könyörgő telefonokat, hogy a normálnál háromszoros adag is kevés már neki, két ember íratja fel neki folyamatosan a saját nevére, de kezdjem el én is íratni, mert kell. Hajnalban, nyitásra menjek már a körorvoshoz, és kérjem a receptet, mert kell neki. Aztán berágott, mert elutasítottam.
6/21 anonim válasza:
A drog egy laza szer a benzókhoz képest.
Ha valaki túlzásnak találja, akkor olvasson utána.
Én tapasztaltam.
7/21 A kérdező kommentje:
#6 ezt azért így nem kéne kijelenteni! A drog nem egy szer, hanem gyűjtőfogalom. És ha már itt tartunk.. a benzodiazepinek is annak számítanak. A drog keményebb mint a drog? De amúgy értem, mire célzol ezzel. Nyilván az addiktív potenciálra, s az valóban magas.
2021. febr. 19. 02:24
9/21 anonim válasza:
Nem vagyok gyógyszerpárti, de gyógyszerellenes sem. Ezzel azt akarom mondani, hogy lehetnek olyan súlyos esetek, amikor a Xanax az egyetlen segítség, enyhébb eseteknél meg más, vény nélkül kapható készítmények, gyógynövények.
10/21 anonim válasza:
Elnézést. Hirtelen felindulás miatt rosszul fogalmaztam, de a lényeget értetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!