Tapasztalatok a Scippa nevű gyógyszerrel?
Szorongásra kaptam, és félek elkezdeni. Sokat hallottam maradandó mellékhatásokról (PSSD, memóriazavar), de közben már túl sok időmet elveszítettem a szorongás miatt, és eddig semmi sem működött (egy éve járok terápiára).
Mik voltak a tapasztalataitok? Volt maradandó mellékhatásotok tőle?
Szexnek annyi az biztos
Egy hónap után abbahagytam
A szedését 2 szer is meg próbáltam fél év alatt de ugyan az a mellékhatás
Amire kellene arra semmi tsem
Hat 53 f vagyok de lehet
Csak nekem
2 és vagyok nekem is megszűnt
A mellékhatas de ha nem ér semmit sem a depire szorongás rá akkor még az a kis élvezet
Is tűnjön az ember életéből
Az már nem !!!!!!
En Escitilt szedek, hasonlo, mint a Scippa, csak kicsit ujabb. Nekem eleinte okozott gondot egy kicsit a szexualis eletemben, nehez volt elelveznem, de csak annyira, mintha be lennek csiccsentve.
A memoriazavart meg inkabb a Xanax-Frontin okozott. Ez a rovidtavu memoriamat bantotta, az viszont megmaradt, foleg a szamok teren erzem. Elolvasok egy szamot, lapozok kettot es mire leirnam, addigra elfelejtettem.
Fél éve szedem lassan, és zavaró mellékhatások eltűntek. A legzavaróbb, a csökkent potencia is, de az nálam már másfél hónap után. A többi meg szép lassan (fáradtság, enyhe fura érzékelés, ilyesmik) 2 hónap után alatt kb.
de 3 héttel a szedés elkezdése után kezdtem el egyre jobban érezni magamat. Az első két hét szar volt na. De tudtam hogy jó úton haladok. Mellette pszichoterápia folyamatosan. Hajrá!:D
Fuh hát én most járok az 5. napon és őszintén életem egyik legnehezebb néhány napja, majdhogynem elviselhetetlen. A lehető összes mellékhatás kijött rajtam, plusz olyan amire nem is számítottam, szóval rendesen szenvedek, pedig csak 2.5 mg-on vagyok. Mondjuk nagyon alacsony a testsúlyom, de a gyógyszer miatt tovább fogyok a hányinger miatt, ami aggasztó.
Nektek a hányinger mikor múlt el (ha volt)?
Ti szedtetek mellé valamilyen benzot? Xanax, frontin?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!