Mirtazapin mellékhatás mennyi idő mùlva fog csökkenni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem két napja szedni ezt a gyògyszert. Viszont kb hulla vagyok olyan àlmossàg van rajtam, hogy szinte alig bìrok fenntmaradni. Depressziós tünetekre kértem viszont ez ìgy most nagyon nem jò. A màsik meg olyan fejfàjàsom van ez a lüktetős fajta, hogy nehéz dolgozbon. Mennyi idő mùlva fog ez elmùlni? Tapasztalatokat kérnékfebr. 28. 09:32
1/2 anonim 

válasza:

Ez az álmosság jó esetben pár nap múlva elmúlik. A fejfájásról nem tudok nyilatkozni, én más mellékhatás miatt hagytam abba (izomfájdalmak a combomban). Kérdés, hogy milyen dózisban kezdted a szedést. Egyes dokik rögtön a teljes adaggal kezdik (30 v. 45 mg), míg mások fokozatosan növelik azt 7,5 - 15 -30(45)mg , így szoktatják a szervezetet és minimalizálják a mellékhatásokat.
2/2 anonim 

válasza:

Én szorongtam, sokat ettem mellette.
Lecsökkentettem 7,5 mg-ra, tök jó volt. Nem szorongtam, nem zabáltam, tudtam aludni, de nem szedált. Aztán elmentem egy pszichiáterhez, elvette, mondván, hogy az semmire nem elég. Azóta is bánom. Próbáltam újra szedni, de már semmit nem csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!