Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Befejezhetem azonnal az...

Befejezhetem azonnal az összes gyógyszer szedését, már az őrület határán vagyok?

Figyelt kérdés
Pár hét alatt sok anyagi kár ért a feledékenységem miatt. Szeptemberétől élek gyogyszereken, azelőtt még többször volt túladagolásom , de szeptembertől szedem rendezésen. Sertralint reggel, xanaxot és egy ideig stilnoxot is szedtem, estére pedig triticcot. Xanaxot túlzásba vittem, napi 1 mg meg volt, rosszabb napokon akár 1.5 mg is. Tegnap bevettem kb 4-5 mgt mivel megint ideges lettem mert elhagytam a pénztárcám. Emlekezet kieseseim vannak vagy én nem tudom, teljesen ki vagyok idegileg. Most remegek és nem jól érzem magam. Meg akartam tegnap halni, gondoltam, ha a többiek elalusznak akkor beveszem a maradékot összes gyogyszert, sajnos én aludtam el hamarabb. Nem tudom mit tegyek itt vagyok huszon évesen és ennyire tönkre ment a memóriám.

tegnap 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy leírtad. Nagyon sajnálom. :(

Annyit azért még meg tudsz írni, hogy a kórházi zárójelentéseden milyen diagnózis van?

Mindenképpen vissza kellene menned a dokihoz. Az is lehet, hogy valamelyik gyógyszertől van memóriaproblémád. Mondjuk nekem antidepresszánstól és nyugtatótól még nem volt, csak antipszichotikumtól/hangulatstabilizálótól.

tegnap 16:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, csak most nagyon fel vagyok dúlva. Depresszió, szorongásos zavar, disszomnia, alkalmazkodási zavar
tegnap 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, értem. Lehet, hogy a depressziód és/vagy szorongásod olyan mértékű, hogy amiatt vannak memória problémáid.
tegnap 16:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szakemberhez kellene menni, de olyan gyógyszereket ajánlanék, mint betegtárs, amik segítik az érzelmi kiegyensúlyozottságot, és az alvást.

Pl.este beszedve Yarocen vagy kis dózisú ketilept vagy olanzapin vagy tiapridal.

Illetve a sertralin is jó reggel, de láthatóan az nem elég.

A Xanax és a Stilnox pedig kimondottan labilissá, zavarttá tesznek hosszú távon.

tegnap 17:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Stilnoxot kidobbtam
tegnap 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagy ma?
ma 07:54
 17/20 A kérdező kommentje:
Nyugtalan és levert vagyok
ma 12:23
 18/20 anonim ***** válasza:
És kérsz időpontot a dokihoz?
ma 12:38
 19/20 A kérdező kommentje:
Járok rendszeresen, de nem segít már semmi
ma 12:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Összesen hány féle gyógyszert szedtél eddig? Csak antidepresszánst és nyugtatót kaptál? Komolyabb szorongás/depresszió/alvás probléma esetén szoktak adni antipszichotikumot.

Havonta jársz az orvoshoz?

Dolgozol?

Pszichológushoz jártál már?

A kórházban nem lettél kicsit jobban?

ma 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!