Befejezhetem azonnal az összes gyógyszer szedését, már az őrület határán vagyok?
Köszönöm, hogy leírtad. Nagyon sajnálom. :(
Annyit azért még meg tudsz írni, hogy a kórházi zárójelentéseden milyen diagnózis van?
Mindenképpen vissza kellene menned a dokihoz. Az is lehet, hogy valamelyik gyógyszertől van memóriaproblémád. Mondjuk nekem antidepresszánstól és nyugtatótól még nem volt, csak antipszichotikumtól/hangulatstabilizálótól.
Szakemberhez kellene menni, de olyan gyógyszereket ajánlanék, mint betegtárs, amik segítik az érzelmi kiegyensúlyozottságot, és az alvást.
Pl.este beszedve Yarocen vagy kis dózisú ketilept vagy olanzapin vagy tiapridal.
Illetve a sertralin is jó reggel, de láthatóan az nem elég.
A Xanax és a Stilnox pedig kimondottan labilissá, zavarttá tesznek hosszú távon.
Összesen hány féle gyógyszert szedtél eddig? Csak antidepresszánst és nyugtatót kaptál? Komolyabb szorongás/depresszió/alvás probléma esetén szoktak adni antipszichotikumot.
Havonta jársz az orvoshoz?
Dolgozol?
Pszichológushoz jártál már?
A kórházban nem lettél kicsit jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!