Befejezhetem azonnal az összes gyógyszer szedését, már az őrület határán vagyok?
Figyelt kérdés
Pár hét alatt sok anyagi kár ért a feledékenységem miatt. Szeptemberétől élek gyogyszereken, azelőtt még többször volt túladagolásom , de szeptembertől szedem rendezésen. Sertralint reggel, xanaxot és egy ideig stilnoxot is szedtem, estére pedig triticcot. Xanaxot túlzásba vittem, napi 1 mg meg volt, rosszabb napokon akár 1.5 mg is. Tegnap bevettem kb 4-5 mgt mivel megint ideges lettem mert elhagytam a pénztárcám. Emlekezet kieseseim vannak vagy én nem tudom, teljesen ki vagyok idegileg. Most remegek és nem jól érzem magam. Meg akartam tegnap halni, gondoltam, ha a többiek elalusznak akkor beveszem a maradékot összes gyogyszert, sajnos én aludtam el hamarabb. Nem tudom mit tegyek itt vagyok huszon évesen és ennyire tönkre ment a memóriám.jan. 29. 14:56
21/21 anonim 

válasza:

Mi van veled?
10-es bejegyzésed alapján: komoly poszttraumás stressz szindrómád lehet, nem érdekes, hogy "régen" volt. Traumakezelésben jártas pszichiáterre lenne szükséged, nem elég a gyógyszer (de nem is elhagyható azonnal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!