Hirtelen abbahagytam az összes gyógyszerem szedését, mire számíthatok?

Nem tudom, miért írtál ki újabb kérdést.
Itt van a korábbi: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__.. .
Ott a 20-as válaszban feltettem egy csomó kérdést, amikre nem válaszoltál.
De hogy itt is válaszoljak (és kérdezzek): elég nagy baj, hogy hirtelen elhagytad ezeket a gyógyszereket.
Melyik gyógyszerből mennyit szedtél? Legfőképpen a xanaxból mennyit (és milyen elosztásban)?

Én a kventiaxot lamolepet és xanaxot hagytam el hirtelen. Olyan komoly elvonási tünet nem volt csak a hangulatingadozás.
Életem legjobb döntése volt. A depresszióm is elmúlt.Pszichiáterem sose hitte el,hogy szerintem a gyógyszerektől van rossz kedvem tovább emelte őket. Paranoid is voltam és extrémen szorongtam,de még feljebb nyomta a gyógyszereket.
Elutaztam külföldre 5 napra és nem vittem magammal gyógyszereket(véletlenül). Azóta is örülök,hogy így történt SOHA többet ilyen gyógyszereket.
Nyílván vannak akiknek kellenek,de minden "apró" dologra nem kéne felírni

"Hirtelen abbahagytam az összes gyógyszerem szedését, mire számíthatok?"
Hát mi semmi jóra...

Hát az elején biztos szar lesz!
De az nem olyan sok idő a 4 hónap. Szerintem megcsinálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!