Alvas problema. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Felszokken elalvasnal a pulzusom, gyorsabban veszem a levegot megis ugy erzem megfulladok, izzad a tenyerem. Nem iszok nem dohanyzok nem iszok koffeint. Enni se szoktam sokat. Gyogynevenyes cuccal mar probalkoztam egy csomoval de egyik se tudott elalmositani. Orakig forgolodok, 2-3 ora korul szoktam elaludni hiaba farasztom le magam napkozben. Emiatt ingerlekenyebb leszek, figyelmetlenebb... van amikor tudok aludni rendesen de ritka. Neha annyira legem van hogy legszivesebben beszednem anyosom osszes frontinjat...2014. febr. 1. 00:40
11/12 A kérdező kommentje:
elmentem pszichiáterhez, április közepére kaptam időpontot (y)
2014. febr. 7. 23:10
12/12 anonim válasza:
Addig próbáld meg lekötni a figyelmedet, például egy nagy regény kiolvasásával (ajánlom: Elfújta a szél), és sétálj sokat.
Kíváncsian várom a jó híreket (is).
Vigyázz Magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!