Hogyan lehet az általános értelemben vett levertség, lehangoltság érzése ellen küzdeni?
Első vagyok.
Nemhiszem, hogy a korral függene össze a szellemi teljesítő képességünk. Szerintem minden embernek szüksége van egy kis magányra, ahol csak maga lehet, hogy rendezni tudja azt a sok dolgot amit felhalmozott magában.
A kimerültség, vagy divatos nevén a manager betegség az hasonló tüneteket produkál. Amiket leírtál még nekem is sok lenne :) Szánj egy kis időt MAGADRA! Csináld azt ami nem jár szellemi erőbefektetéssel és élvezed. Ezért írtam a meditációt. De ez lehet az is, hogy fogod magad, felülsz egy vonatra és elmész egyedül kirándulni valami más helyre.. Vagy bármi más amit szívessen tennél. Én pl fogom magam, beülök a kocsiba és elmegyek autókázni. A pénzzel nem foglalkozom, csak megyek :) Ma pl 200 km-t vezettem le úgy hogy célom sem volt (nem nem élek ilyen jól, csak szánok magamra annyit amennyit szeretnék..) Engem pl ez kapcsol ki. Esetleg egy párkapcsolat is javíthatna, főleg ha nem egy pörgős társat találsz magadnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!